Katarína Šelestiaková, komentátorka HN
To chcete vyhodiť peniaze von oknom? Neviete lepšie utratiť peniaze, trebárs na luxusnú dovolenku? Otázky, ktoré už roky počúvajú budúci majitelia reštaurácií od bankových expertov, keď im predostrú svoj návrh podnikať v gastre.
A to ešte netušili, čo spraví pandémia covidu. Aj preto ich zástupcovia navrhovali trebárs štátne záruky za úvery. Lebo u nás kom...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-05-26 11:00:00 - Feat.: - Title: Príbehy slávnych jedál: Falafel je modlou vegetariánov, údajne ho jeme už tisíc rokov. Aká je jeho skutočná história?
02 - Modified: 2024-05-25 10:05:00 - Feat.: - Title: Čo sa jedlo v stredoveku: V chalupách kaše, na hradoch pávy i bobry. Kurča bolo zriedkavosťou, lososa nechceli
03 - Modified: 2024-05-24 10:00:00 - Feat.: - Title: Známy kulinársky portál zostavil zoznam najhorších slovenských jedál. Nechýba v ňom ryžový nákyp či fliačky s kapustou
04 - Modified: 2024-05-22 13:00:00 - Feat.: - Title: FOTO Párkom odzvonilo. Český podnikateľ leje do rožkov sviečkovú a dobýva benzínky po celej krajine
05 - Modified: 2024-05-22 07:29:24 - Feat.: - Title: V Mexiku udelili michelinskú hviezdu malému stánku s tacos. Zaradil sa tak medzi tie najlepšie gastro prevádzky na svete