StoryEditor

TOFU ražniči v cestíčku

03.02.2003, 15:00

300 g lahôdkového TOFU (alebo namarinovaného doma), 2 stredne veľké cibule, 4 celozrnné rožky, 60 g hladkej múky, 60 g celozrnnej múky, Solčanka, sójová omáčka, gomasio (nasucho opražené sezamové semienka pomiešané s morskou soľou, pomleté na mlynčeku, alebo podrvené v mažiariku), olej, nízkotučné mlieko
TOFU pokrájame na tenké štvorce (cca 5x5 cm), cibuľu a rožky na kolieska. Striedavo ponapichujeme na drevené špajdle. Ražniči potom polejeme omáčkou, ktorú pripravíme zmiešaním múky, mlieka, Solčanky, sójovej omáčky a gomasia. Vyprážame v oleji zo všetkých strán. Podávame s bielym jogurtom, v ktorom sme rozmiešali posekaný kôpor a soľ a so zeleninovou oblohou.

menuLevel = 1, menuRoute = svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = svet, homepage = false
17. máj 2024 21:09