StoryEditor

SaLon -- nové CD

12.11.2006, 23:00
Autor:
redred

JANEK LEDECKÝ:
Retro Life (Popron Music)
Vychádza prvé hudobné DVD Janka Ledeckého so záznamom dvoch koncertov, na ktorých predstavil prierez svojou hudobnou kariérou. Okrem toho 5 videoklipov + 3 veľké video-megamixy z českej a anglickej verzie muzikálov Hamlet a Galileo, ale aj filmový dokument. Okrem dvadsiatich najväčších hitov ako Sliby se maj plnit o Vánocích, Nikdy to nevzdám a ďalšie, vychádza toto DVD obohatené ešte o bonusové CD Ikaros! Vydáva Popron Music.

DAVID KOLLER:
Nic není nastálo (UNIVERSAL)
David Koller nabitý a posilnený novou energiou, obklopený zdatnými novými spoluhráčmi, prichádza s novými piesňami, ktoré voľne nadväzujú na to dobré, čo vôbec skupina Lucie vytvorila. Všetci, ktorí s nostalgiou spomínajú na časy "černých koček, mokrých žab", si po rokoch kollerbandovských experimentov prídu na svoje. Už pilotný singl so symbolickým názvom Nic není nastálo, naznačuje, že o hity na albume nebude núdza. Naživo sa David Koller so svojou novou kapelou a novým repertoárom predstaví v novembri na troch exkluzívnych koncertoch v Prahe, Brne a Bratislave.

MIG 21:
Best Of (UNIVERSAL)
Svojrázne hudobné zoskupenie, ktoré sa preslávilo nekonvenčnou hudbou a nápadmi, bilancuje svoje doterajšie hudobné pôsobenie. Album obsahuje 19 najzásadnejších piesní a hitov kapely a 2 úplne nové piesne. Jedna z nich, Bývá mi úzko, sa už hrá v rádiách, tá druhá, Svěřím se ti Sněhuláku, je už teraz pasovaná za predvianočný hit. Spolu s albumom vychádza aj exkluzívne Best Of DVD, ktoré bude obsahovať rôzne nečakané prekvapenia, také typické pre Mig 21.

DEPECHE MODE:
The Best Of Vol. 1 (EMI MUSIC)
Najznámejšia elektronická kapela sveta Depeche Mode vydáva album najväčších hitov. Prvá časť výberu kopíruje 25 rokov kariéry kapely. 17 hitových singlov, ktoré poznajú fanúšikovia po celom svete, pochádza z jedenástich radových albumov. Jedným z nich je aj celkom nový singel Martyr, ktorý sa už hrá v rádiách. Zároveň vychádza aj limitovaná edícia s DVD, na ktorom je 23 videí a krátky dokument o kapele.

menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
29. apríl 2024 17:11