StoryEditor

Real Madrid podpísal lukratívnu zmluvu

07.01.2013, 11:56
Autor:
(lm)(lm)
Španielsky klub bude vďaka spolupráci so spoločnosťou WiseKey expandovať do Číny.

Španielsky futbalový veľkoklub Real Madrid predĺžil zmluvu s lukratívnym sponzorom. „Biely balet“ tak bude pokračovať v spolupráci so spoločnosťou WiseKey, ktorá v roku 2011 získala výhradné distribučné práva na mobilný dosah v Číne. Podrobnosti novej zmluvy však ani jedna zo strán nezverejnila.

Podľa novej dohody, ktorá potrvá až do konca tejto sezóny, čiže do mája, bude spoločnosť WiseKey a jej čínski partneri pokračovať v práci na vyjadrení marketingovej hodnoty kráľovského veľkoklubu pomocou distribúcie a marketingu klubu cez správy, fotografie či videí v mobiloch. „Sme potešení, že partnerstvo s WiseKey prispeje k posilneniu klubu a zvýši našu popularitu v Číne,“ povedal na webovej stránke obchodný riaditeľ španielskeho veľkoklubu Rafael de los Santos. Spoločnosť so sídlom v Ženeve totiž odhaduje, že v Číne má tím vedený jedným z najlepších trénerov sveta Jose Mourinhom až 150 miliónov fanúšikov a zároveň je to najväčší trh mobilných komunikácií. „Dúfame, že spolupráca s týmto úspešným klubom bude pokračovať na veľmi dobrej úrovni,“ skonštatoval pre médiá generálny riaditeľ spoločnosti WiseKey Carlos Moreira.

Real Madrid dlhodobo patrí medzi najhodnotnejšie športové kluby sveta. Podľa tohtoročného rebríčka časopisu Forbes je španielsky klub na druhom mieste s hodnotou takmer dvoch miliárd amerických dolárov.

 

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
16. máj 2024 03:39