StoryEditor

Hantuchovej program sa začal na bežeckú nôtu

17.04.2007, 11:31
Autor:
SITASITA
Sprievodný spoločensko-mediálny program slovenskej tenistky Daniely Hantuchovej pred víkendovým stretnutím proti Česku v 1. kole II. svetovej skupiny Pohára federácie 2007 sa začal doslova na bežeckú nôtu.

Sprievodný spoločensko-mediálny program slovenskej tenistky Daniely Hantuchovej pred víkendovým stretnutím proti Česku v 1. kole II. svetovej skupiny Pohára federácie 2007 sa začal doslova na bežeckú nôtu. V utorok dopoludnia ešte pred tréningom v Sibamac aréne NTC sa štrnásta hráčka svetového rebríčka stala tvárou bratislavskej prezentácie produktu Nike+, ktorý je spojením obuvi tejto značky a iPodu nano od firmy Apple. Okrem počúvania hudby umožňuje pri behaní prijímať cez slúchadlá informácie o rôznych parametroch výkonu zo snímača v podrážke, následne si ich archivovať a zapojiť sa do celosvetovej siete.
"V Amerike s tým vidíte každého druhého rekreačného bežca. Sama som si zvykla používať túto technológiu pri kondičnej časti prípravy, sťahovať si hudbu a sledovať údaje. Väčšinu času sa pohybujem medzi športovcami, takže možno u mňa má väčšiu šancu muž z inej sféry. Nevylučujem však, že by som sa pri behaní k niekomu pripojila," povedala víťazka marcového turnaja WTA Tour Pacific Life Open v kalifornskom Indian Wells. So smiechom prezradila, že svoje výkony neuvádza na špeciálnej internetovej stránke: "Prehľad o nich mám len ja a môj kondičný tréner." Hantuchová však ponúkla svoj "power song". Aj pred zápasmi sa vraj nabudzuje spoločnou skladbou One od Mary J. Blige a U2.
Nedávno vzbudila rozruch stávka v odbehnutých míľach medzi basketbalistom LeBronom Jamesom a Mariou Šarapovovou. "Ja by som najradšej vyzvala Lancea Armstronga. Je to jeden z najfantastickejších športovcov. Keby mal človek možnosť porovnávať sa s ním, tak by naozaj vedel, ako na tom je," podotkla 23-ročná popradská rodáčka, ktorá za súperku s najlepšou kondíciou na okruhu označila Belgičanku Kim Clijstersovú.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
18. apríl 2024 03:49