StoryEditor

Slota: Beňová je hlúpa husička

23.06.2009, 11:47
Autor:
SITASITA
Predseda národniarov dnes kritizoval europoslankyňu Moniku Flašíkovú Beňovú (Smer-SD). Nazval ju hlúpou sliepočkou, keďže kritizovala Slotove vulgarizmy.

"Pani Beňová sa vyjadruje ku všetkému od teplej vody, teplého vzduchu až po obsadenie Marsu a opravy atómových ponoriek. Ona sa vyjadruje ku všetkému. Táto kultúrna osoba, táto Monika, mi nestojí za to, aby som niečo povedal na jej adresu. Táto hlúpa sliepočka, hlúpa husička mi nestojí za to, aby som reagoval na tie jej výplody inteligencie," povedallíder národniarov na jej adresu.

SNS a intelektuáli
Europoslankyňa Flašíková Beňová nedávno uviedla, že by bola rada, keby ľudia ako Ján Slota neboli vôbec v slovenskej politike. Zároveň pripomenula, že SNS v jej začiatkoch zakladali významní slovenskí intelektuáli, čo sa v súčasnosti už o SNS nedá povedať a to najmä v súvislosti s vystúpeniami predsedu SNS.

Vulgárni sú aj v divadle

Podľa Slotu je to na Slovensku divné, pretože on údajne niečo povedal v garáži, ale "všetci sú vulgárni dookola a dokonca aj v Slovenskom národnom divadle, v národnom kultúrnom stánku, prvá veta hry je s vulgarizmom, ktorý sa približuje označeniu pohlavnému orgánu ženy".

"V národnom kultúrnom stánku sa to hádže, že pomaličky sme tam všetci okydaní pohlavnými orgánmi. Tam je to v poriadku,"
dodal Slota. Ako príklad uviedol hru Fetišistky.
menuLevel = 2, menuRoute = dennik/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
18. apríl 2024 23:00