StoryEditor

Konferencia Management pohľadávok

08.10.2004, 00:00
V dňoch 20. a 21. októbra 2004 sa v Bratislave stretnú špecialisti, manažéri a právnici zo Slovenska a z Česka, ktorých zaujíma problematika zabezpečenia a riešenia retailových aj korporátnych pohľadávok.

V dňoch 20. a 21. októbra 2004 sa v Bratislave stretnú špecialisti, manažéri a právnici zo Slovenska a z Česka, ktorých zaujíma problematika zabezpečenia a riešenia retailových aj korporátnych pohľadávok.
Počas dvoch dní konania medzinárodnej konferencie, ktorú pripravila pre slovenskú odbornú verejnosť rakúska spoločnosť EU Generation z Viedne, sa za mikrofónom vystriedajú dve desiatky renomovaných expertov z práva, bankovníctva, advokácie, finančného manažmentu firiem, špecializovaných služieb a poradenstva. Hlavným partnerom konferencie je spoločnosť Slovak Credit Bureau, ktorej zástupca Ing. Libor Novák bude odpovedať na otázky súvisiace s aktuálnym stavom implementácie systému klientskych informácií prostredníctvom úverového registra v SR. Pilotná fáza realizácie tohto náročného projektu, na ktorej sa zúčastňujú vybrané slovenské banky, odštartovala 1. septembra tohto roku.
Viceguvernérka Eximbanky Alena Longauerová sa bude venovať poisteniu pohľadávok. Konferenciu obohatia aj vystúpenia advokátov a bankových odborníkov na tému právnych a bankových nástrojov na zabezpečenie pohľadávok. Praktické odporučenia pre podnikateľov obchodujúcich v rámci EÚ uvedie Bohumír Molnár, konateľ poradenskej spoločnosti z Prahy. Realizáciu záložných práv a problematiku dobrovoľných dražieb z pohľadu záložných veriteľov bude analyzovať Peter Vetrák, predseda Predstavenstva Dražobnej spoločnosti, a. s., Bratislava. Praktickú aplikáciu kreditmanažmentu vo firemnej praxi budú na konferencii prezentovať špecialisti z oblasti správy pohľadávok.
V závere druhého dňa svojím rozsahom a zameraním výnimočnej konferencie si odborné publikum rozšíri poznatky o novom produkte na trhu -- financovanie súdnych, rozhodcovských a správnych konaní.

menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
16. máj 2024 13:29