StoryEditor

Ako zabezpečiť vašej firme profit? S dátami a cloudovo

08.11.2016, 23:00
Stratený v dokumentoch, e-mailoch, prezentáciách. Taká je často bežná realita pracujúceho človeka. Všetko sa točí len okolo dát, termínov, či požiadaviek od kolegov. Práve dáta sú dnes pre firmy rovnako cenné, ako je pre záhradkárov dážď. Katastrofa môže nastať vtedy, keď o ne prídete. A tak, ako bez dažďa nevyrastú kvety, neočakávajte ani vy plody svojej práce v podobe zisku.

Ako sa vyhnúť tejto IT katastrofe? Nechajte si poradiť od spoločnosti GAMO. Už viac ako 25 rokov navrhujeme a dodávame IT systémy pre úspešné slovenské firmy a podporujeme ich konkurencieschopnosť. Jedným z IT riešení, ktoré poskytujeme a ktoré bude čoskoro pre každú modernú firmu samozrejmosťou, je aj zabezpečenie a zdieľanie dát pomocou cloudových systémov.

Cloudovým riešením, ktoré sme si najprv skúsili a teraz ho aj aktívne používame a odporúčame, je Office 365. Čo nám táto skúsenosť dala a prečo Office 365 radi implementujeme aj vám?

Kedysi sme aj my boli tradičnými. Využívali sme vlastný e-mailový server, dokumenty v adresároch na sieti, špecializované aplikácie na zdieľanie dát pre konkrétne pracovné tímy. Časom sme však prišli na to, že byť tradičným je síce bezproblémové a zaužívané, ale môže to byť aj neefektívne. A tak s Office 365 dnes spravujeme udalosti a plánujeme projekty inak.

Všetky termíny a úlohy pod kontrolou

Už sa viac neutopíte v mori deadlinov, výkričníkov vo vašom diári a upozornení v mobile. Microsoft Planner je skvelým pomocníkom na spravovanie udalostí a plánovaných projektov. Jednoducho si určíte, aké sú kľúčové úlohy všetkých členov tímu a v akom termíne musia byť splnené. Plnenie týchto úloh si potom pohodlne skontrolujete aj cez mobilný telefón. A je jedno, či sedíte v kancelárii, na porade, vo vlaku alebo sa práve ukladáte na zaslúžený nočný spánok.

Namiesto rozsiahlych tabuliek stačí iba displej mobilu

Zabudnite na prezeranie fádnych tabuliek, ktoré sa na obrazovke notebooku ani celé nezobrazia. Jednoduchý prehľad o tom, ako sa vyvíjajú nové objednávky, v akom stave sú projektové náklady, aký obrat dosahujú konkrétne pobočky či ako ziskové sú jednotlivé produkty, získate využívaním ďalšieho užitočného nástroja zo sady Office 365 – Power BI.
Samozrejme, prehľady sú dostupné nielen na obrazovke notebooku, ale aj s podporou mobilnej aplikácie. Už cestou do práce alebo v nekonečnej dopravnej zápche si tak môžete jednoducho skontrolovať všetko, čo potrebujete.

Sme s vami neustále v kontakte. Aj na druhej strane zemegule

Potrebujete sa s nami poradiť a vyriešiť problém? To už viac nepredstavuje problém. Vďaka Skype for Business sa s vami spojíme cez videokonferenciu a nepotrebujeme k tomu žiadne náročné telekonferenčné riešenie. Nič nám nebráni v tom, aby sme vám vyzdieľali svoju obrazovku a vysvetlili, ako vyriešiť konkrétny problém. Alebo si namiesto cestovania iba „sadli za notebook“ a viedli plnohodnotnú poradu so všetkým, čo má mať.

Spoznajte IT riešenia a posuňte svoju firmu vpred

Office 365 sa u nás v GAMO osvedčil a postupne nachádzame jeho ďalšie možnosti. Preto sa nebojíme odporučiť a ponúkať ho aj vám, našim zákazníkom. Hoci záhradkári nemajú zatiaľ tú moc ovládať počasie a zabezpečiť si krásne kvety, vy s modernými cloudovými systémami dokážete mať dáta vo svojich rukách a zabezpečiť svojej firme náskok pred konkurenciou.
Chcete sa o Office 365 a iných IT riešeniach dozvedieť viac? Poradíme vám, ako jednoducho Office 365 implementovať, integrovať s vašimi systémami a zaškolíme aj vašich spolupracovníkov. Neváhajte nás kontaktovať a stiahnite si náš e-book, ktorý vám predstaví tipy a triky, ktoré Office 365 ponúka.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
18. apríl 2024 08:02