StoryEditor

V Bratislave sa zrútila nová päťpodlažná budova (video)

01.07.2012, 10:31
Autor:
TASRTASR
Aktualizované | Na Plynárenskej ulici v Bratislave sa zrútila budova s podzemnou garážou.

Na bratislavskej Plynárenskej ulici sa dnes ráno zrútila päťpodlažná budova s viacpodlažnou podzemnou garážou. Podľa hasičov im udalosť nahlásili o 08.20 h. Budova bola neobývaná, keďže išlo o objekt pred kolaudáciou.     

Na mieste udalosti zasahujú príslušníci Hasičského a záchranného útvaru hlavného mesta SR Bratislavy. "Bolo nasadených šesť kusov hasičskej techniky, 19 príslušníkov," informovalo operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.     


Podľa predbežných informácií sa v budove v čase jej zrútenia nenachádzali žiadne osoby. "Čo bolo príčinou pádu rozostavanej budovy, určenej na garážové státie, ukáže až ďalšie vyšetrovanie. V súčasnosti je miesto zabezpečené a vykonávame všetky potrebné úkony," uviedla bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.     


Miesto zabezpečila aj polícia, ktorú o 08.15 h kontaktoval miestny obyvateľ s tým, že z novostavby vypadli okná. "Ihneď na to nás kontaktovali pracovníci HaZZ s tým, že na uvedenom mieste prišlo k pádu rozostavanej budovy," priblížila Kurucová.

01 - Modified: 2004-08-16 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Hlinka obeťou autonehody
menuLevel = 2, menuRoute = dennik/podniky-a-trhy, menuAlias = podniky-a-trhy, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
19. apríl 2024 03:20