StoryEditor

Americký gigant AT&T dá viac práce Slovákom

31.01.2011, 23:00
Telekomunikačný gigant z Ameriky AT&T zamestná u nás ešte viac Slovákov.

Americká spoločnosť, ktorá prevádzkuje svoje centrá v Bratislave a v Košiciach vytvorí podľa informácií HN 200 nových pracovných miest. "Na Slovensku pokračujeme v investovaní do otvárania vysoko kvalitných pracovných príležitostí pre podporu našich globálnych zámerov,“ povedal Niall Hickey z komunikačného oddelenia AT&T. 

Počet nových pozícií však nechcel konkretizovať. Spoločnosť dnes na východe a západe Slovenska dáva prácu viac ako tisícke pracovníkov. Ich rady bude v nasledujúcich mesiacoch pravdepodobne rozširovať najmä v bratislavskom Lakeside Parku, kam sa čiastočne presťahovala už v decembri minulého roka.

Nábor pre Američanov momentálne robí aj spoločnosť Soitron, ktorá AT&T poskytuje pracovníkov prostredníctvom outsourcingu už od minulého roka.

"Momentálne pre túto spoločnosť obsadzujeme do dvadsať pozícií,“ hovorí Tomáš Turkovič, riaditeľ pre ľudské zdroje Soitronu. Šancu dostanú najmä sieťoví špecialisti, ktorí sa zaoberajú najmä technológiami spoločnosti Cisco.

01 - Modified: 2004-02-24 08:24:08 - Feat.: 0 - Title: Opozícia chystá parlamentný útok na vládu
menuLevel = 2, menuRoute = dennik/podniky-a-trhy, menuAlias = podniky-a-trhy, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
19. apríl 2024 09:26