StoryEditor

Mobilný štýl 3G

14.03.2005, 23:00

Spoločnosť Sony Ericsson predstavila K600 pre 3G UMTS. K600 má rovnaké rozmery a hmotnosť ako existujúce prístroje pre siete 2G, pričom prináša všetky možnosti sietí 3G. "Vek objemných telefónov pre 3G je za nami," povedal Hiroshi Nakaizumi, hlavný dizajnér Sony Ericsson. "Očakávame, že K600 sa stane klasikou modernej doby, že tento model bude vysoko atraktívny. Ponúka kombináciu zaujímavého dizajnu a vysokého výkonu. Umožňuje maximálne využiť nové služby a aplikácie 3G."
K600 má hliníkový dizajn a vyznačuje sa jednoduchým používaním a navigáciou. Dizajn s dvoma prednými stranami pre fotoaparát a telefón umožňuje telefonovať vo vertikálnej polohe a fotografovať v horizontálnej. Fotoaparát s 1,3 megapixelovým rozlíšením obsahuje aktívny kryt šošovky. Displej TFT má uhlopriečku 1,8 palca a ponúka 262 000 farieb. K600 ponúka balík obchodných aplikácií na riadenie osobných informácií a synchronizáciu s PC cez USB. Obsahuje rádio FM a umožňuje importovať celé stiahnuté hudobné súbory priamo do telefónu.
K600 podporuje najnovšie 3D hry a farebné animácie. Zákazníci si môžu vyskúšať kvalitu ponúkanej zábavy na predinštalovanej hre Vijay Singh Pro Golf 2005 v 3D od Gameloft. V realistickej golfovej hre sa hráči ocitnú v úlohe známeho hráča golfu a zahrajú si na najkrajších 18-jamkových ihriskách sveta. Ďalšie úrovne hry a množstvo iných hier sú k dispozícii na portáloch operátorov alebo prostredníctvom sekcie "Zábava a súbory na prevzatie" na portáli Sony Ericsson. "Predpokladáme, že K600 sa stane ikonou," uzavrel Hiroshi Nakaizumi. "Dokáže zaujať také široké publikum, že očakávame, že tento telefón bude udávať trend pri osvojovaní sietí 3G po celom svete."

menuLevel = 2, menuRoute = hnporadna/informacne-technologie, menuAlias = informacne-technologie, menuRouteLevel0 = hnporadna, homepage = false
07. máj 2024 18:45