27.05.2003, 00:00

Spoločnosť SFM Group v spolupráci s R + V Poisťovňou pripravila Investičné životné poistenie Garant s jednorazovo plateným poistným. Výhoda produktu spočíva v tom, že klienti majú po uplynutí 8-ročnej poistnej lehoty garanciu získania 100 % investovanej sumy v eurách zníženej o počiatočné vstupné poplatky. V prípade pozitívneho vývoja hodnoty investičného portfólia zloženého z fondov World Investment Opportunities Funds získajú okrem investovanej sumy aj 60-percentný podiel na zhodnotení investičného portfólia. Produkt je určený pre klientov, ktorí sa boja poklesu hodnoty svojho majetku pri investovaní do podielových fondov.

OTP Banka Slovensko znižuje úrokovú sadzbu hypotekárnych úverov pre občanov na úroveň od 7,35 percenta ročne, čo znamená, že občan môže po zohľadnení štátneho príspevku získať hypoúver v OTP Banke od 4,85 percenta ročne.

Od júna tohto roka znižuje Slovenská sporiteľňa premenlivé úrokové sadzby pre spotrebné úvery o 0,5 % ročne -- táto zmena sa vzťahuje aj na doteraz poskytnuté spotrebné úvery s premenlivou sadzbou. Zároveň sa od rovnakého dátumu znižuje výška premenlivej zvýhodnenej úrokovej sadzby pre novoposkytnuté hypotekárne úvery o 0,5 % ročne.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/servisne-prilohy, menuAlias = servisne-prilohy, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
18. máj 2024 06:54