StoryEditor

Predplatené karty Easy a Prima

03.02.2005, 23:00

* Výhodou predplatených kariet je jednoduché vybavenie, klient nie je viazaný zmluvou a faktúrami.
* Môže si dobiť kredit podľa potreby a nemusí ho spotrebovať ešte v danom mesiaci, čo je výhodné najmä pre ľudí, ktorí chcú viac hovory prijímať ako telefonovať.
* Sadzby za hovory sú spravidla vyššie u predplatených kariet ako pri klasických paušáloch.
* Ceny hovorov a SMS správ možno znížiť aktiváciou niektorého z programov. V prípade EuroTel Easy napríklad Easy Team, služby Easy Extra či Easy Duo a pri Orange Prima variantov mesiac, týždeň alebo deň.
* Easy karta je platná 12 mesiacov od prvého hovoru alebo SMS správy. Dobitím kreditu sa platnosť automaticky predlžuje. Ak si človek do roka od prvého telefonátu či SMS kredit neobnoví, stratí svoje číslo a karta Easy sa stáva nepoužiteľná.
* Kredit Prima karty si musí vlastník obnovovať každých 90 dní od posledného dobitia. Inak mu zostávajúci kredit prepadne. Následne bude môcť prijímať hovory a SMS správy ešte 275 dní. Ak si však Prima kartu nedobije ani v posledný deň uvedenej lehoty, o telefónne číslo príde a karta už nebude funkčná.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/servisne-prilohy, menuAlias = servisne-prilohy, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
06. máj 2024 00:39