StoryEditor

OBSAHOVÉ ZMENY HN

01.10.2004, 13:13

KAŽDODENNÉ INFORMÁCIE

SPRAVODAJSTVO Z DOMOVA A ZO SVETA

Dvanásť spravodajských strán, slovenská a zahraničná politika v súvislostiach, udalosti, osobnosti a trendy v slovenskej ekonomike, správy z Európskej únie, udalosti v svetovej ekonomike, ekonomické a sociálne reformy v krajinách, ktoré ovplyvnia váš biznis a vaše podnikateľské i osobné rozhodnutia, politické a makroekonomické analýzy, aktuálne komentáre renomovaných inštitúcií a odborníkov, športové aktuality, šport v ekonomických súvislostiach.

PODNIKY A TRHY

Jedine v Hospodárskych novinách nájdete každý deň podrobné informácie o domácich a zahraničných podnikoch, burzové noviny, prehľady o aktuálnom vývoji na finančných a komoditných trhoch, analýzy vývoja menových, akciových a komoditných trhov. Dianie vo svetovej a v domácej ekonomike sleduje najpočetnejší tím ekonomických redaktorov spomedzi slovenských denníkov. Vďaka exkluzívnej spolupráci a online spojeniu s prestížnymi partnerskými denníkmi Handelsblatt, THE WALL STREET JOURNAL EUROPE a Hospodářské noviny - výber najzaujímavejších článkov z týchto denníkov o trendoch na zahraničných trhoch, o nadnárodných firmách, ktoré pôsobia aj na Slovensku, o politických udalostiach a ekonomických reformách v štátoch, ktorých trhy vás zaujímajú. Každý deň rubriky: Domáce podniky a trhy, Zahraničné podniky a trhy, Burzové informácie, Kurzy, akcie, komodity, Odvetvové analýzy a prognózy vývoja, servis pre podnikových finančníkov. Informácie o vašich klientoch, obchodných partneroch a konkurencii.

OSOBNÉ FINANCIE A SERVIS

Od októbra každý deň užitočné informácie a rady, sprievodca labyrintom zákonov, predpisov, pečiatok, povolení, príkazov a zákazov. Každú stredu kompletný prehľad o vývoji, ziskoch a stratách podielových fondov s komentárom, každý piatok seriál o dôchodkovej reforme, návody na využitie finančných príležitostí, upozornenia na investičné riziká. Právny servis a legislatívne zmeny, o ktorých by ste mali vedieť. Praktické finančné rady, ktoré vám pomôžu nájsť optimálnu cestu k pôžičke a zúročeniu vašich peňazí. Právna poradňa pre firmy aj podnikateľov.

PRAVIDELNÉ PRÍLOHY

Pondelok

BIZNIS

Príloha pre firmy o firmách, profily úspešných firiem, obchodné právo a právny servis, pravidelná rubrika pre exportérov.

Utorok

OSOBNÉ FINANCIE

Komplexný prehľad o možnostiach, príležitostiach a rizikách v oblastiach a situáciách, kde sa rozhodujete o použití väčších finančných súm.



PENIAZE A INVESTÍCIE

Profily úspešných bánk a finančných inštitúcií, rozhovory s ich manažérmi, ekonomické analýzy a trendy.



INFORMAČNÉ TECHNOLÓGIE

Novinky na trhu informačných technológií, profily IT firiem a rozhovory s ich manažérmi, analýzy a trendy.



KVALITA ŽIVOTA

Príloha o zdraví a zdravom životnom štýle, prevencia proti chorobám, choroby a ich liečba, nová rubrika PSYCHO.

Streda

EURÓPA

Informácie o právnom a podnikateľskom prostredí v EÚ, o podnikateľských príležitostiach v súvislosti so vstupom SR do EÚ, o možnostiach, podmienkach a pravidlách získavania grantov z európskych fondov. Všetko, čo potrebujete vedieť o príležitostiach v Európskej únii.

Štvrtok

KARIÉRA

Profily významných manažérov, ponuky práce, etiketa - cesta k úspechu, návody na kariérny úspech, právny servis pre živnostníkov, zamestnancov a zamestnávateľov.

Piatok

CIVILIZÁCIA

Politické, kultúrne a sociologické trendy, historické udalosti v súvislostiach, osobnosti, ktoré ovplyvnili svet, rozhovory,
informácie zo sveta kultúry. Recenzie, ktoré vám uľahčia výber dobrej knihy, filmu, hudby a divadla.

V piatok plus 48 až 56 strán zaujímavého čítania na víkend:

FORMÁT

- tipy na víkend, pamätihodnosti a kuriozity slovenských miest, mestečiek a regiónov, turistické chodníky a cyklistické trasy, kalendár víkendových kultúrnych a športových akcií, reportáže zo zahraničia, eseje, rozhovory, adrenalínové športy, gastronómia a vinotéka Formátu s hodnotením domácich i zahraničných vín renomovanými odborníkmi, nakupujte s Formátom

- prehľady o ponuke turistického a športového vybavenia, kamier a fotoaparátov, tovarov, ktoré vám spríjemňujú voľný čas.

menuLevel = 1, menuRoute = dennik, menuAlias = dennik, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
25. apríl 2024 15:14