StoryEditor

Reklamy, ktoré robia svet lepším

09.05.2012, 19:16
Coca Cola - Hug me machine

Tieto reklamy nie sú úplne nové a preto je možné, že ste ich už niekedy videli. Coca Cola pokračuje vo svojom Happiness koncepte. Aby viac ľudí precítilo emóciu, ktorú sa im snaží americký výrobca sprostredkovať, tak opäť inštalovali špeciálny automat. Naposledy Vám v Singapure stačilo objať automat, aby ste sa dočkali zaslúženej odmeny. Už teraz si viete predstaviť, aký záujem to vyvolalo. Nápad od singapurskej agentúry Ogilvy & Mather uvidíte vo videu.

https://www.youtube.com/embed/-A-7H4aOhq0

 

Ďalšia reklama (iniciatíva) pomohla deťom v sirotincoch. V neveľmi bohatom Vietname LG propagovalo svoju novú pračku s antialergickým pracím programom. Veľa ľudí v hlavnom Hočiminovom meste nosí rúška na ústach. A určite ste netušili, že sa z nich dajú ušiť prikrývky. Pozrite si toto video s nápadom od vietnamskej Y&R.

Nakoniec tu máme pokračovanie konceptu "Hrdý sponzor mám" od Procter & Gamble. Ideovo spájajú najväčšiu komunikačnú udalosť roka OH 2012 v Londýne a vďaku obetavým matkám. Pozrite sa na príjemný spot od Wieden + Kennedy z Portlandu.

https://www.youtube.com/embed/NScs_qX2Okk

 

Ďalší obdarúvací post na AdArene.

Anthon Berg - Generous Store

 

Všetko možné a nemožné, čo hýbe svetom reklamy nájdete na AdArena Facebook page

AdArena blogposty nájdete tu

Ak vás čokoľvek zaujíma o AdArene píšte mi na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

menuLevel = 1, menuRoute = dennik, menuAlias = dennik, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
18. apríl 2024 12:15