StoryEditor

Editoriál: Vitajte na HN STYLE, sme tu pre vás

04.07.2011, 00:00
Leto je práve to obdobie, keď máme chvíľu čas. Na dovolenku, na rodinu a na to, čo nás naozaj baví. Aj preto sme pre vás pripravili novú podstránku, ktorá by vás mala inšpirovať, prinášať niečo nové, a mala by vás jednoducho baviť.

Každý deň tu nájdete to najdôležitejšie z kultúry (exkluzívne rozhovory, recenzie a reportáže), ale aj prehľadné tipy na to, čo by ste mali v daný týždeň zažiť. Pre motoristov sme pripravili sekciu Auto-moto, kde vám budeme prinášať informácie zo sveta motorizmu a testy horúcich noviniek. A malý bonus – môžete si s nami zlepšiť svoje šoférske zručnosti.

Ak vás bavia skôr technológie, ste tiež na správnej adrese – máme pre vás technologické vychytávky, porovnávania a napríklad aj školu fotografovania. A ak radi fotíte napríklad štýlové veci, v sekcii dizajnu si prídete na svoje. Ak ste v ňom stratení, pomôže vám naša Dizajn SOS poradňa.

A, samozrejme, pridáme aj svet módy a gastra. Pomáhať nám budú tí najlepší. Spomeniem len módneho návrhára Borisa Hanečku, stylistku Miroslavu Michalkovú či vizážistku Renátu Lencéšovú. O vaše chute sa budú starať špičkoví šéfkuchári – začíname Jaroslavom Žídekom.

Ak vás tieto argumenty nepresvedčili, máme ešte niečo navyše: Seriál Leto s HN, ktorý vám prinesie tipy na netradičné slovenské dovolenky či úryvky z nevydaných románov. Pre priaznivcov hudby ponúkame Bažant Pohodu. Ako hlavný mediálny partner prinesieme podrobné spravodajstvo, rozhovory s hviezdami i tipy osobností.

Nebudú chýbať zaujímavé galérie, originálne videá a súťaže. Oddnes súťažíte o kurz fotografovania. Stačí, ak sa s nami podelíte o najlepšie fotky z dovolenky.

Ak vám na HN STYLE niečo chýba, napíšte nám (Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.), robíme to pre vás. Príjemné čítanie.

Andrea Szőcsová, šéfeditorka sekcie Relax

01 - Modified: 2004-10-03 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: G7: Dlhy zatiaľ neodpustíme
menuLevel = 1, menuRoute = dennik, menuAlias = dennik, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
25. apríl 2024 06:11