StoryEditor

Virgin Mobile - Gautón

13.04.2012, 17:46

Skutočne nahá reklama pre telekomunikačného operátora.

Priznajme si, že mnohé reklamy telekomunikačných operátorov sú poriadna nuda. Občas sa objaví niečo vtipne kreslené, niekedy situáciu zachráni Chuck Norris alebo Bolek Polívka. Inak veľký nános nudy a klišé, aby sa reklama náhodou niekoho nedotkla a nebodaj neurazila. Pokiaľ by ste pri televízore spali, tak tento spot pre Virgin Mobile Chile vás ihneď prebudí. Keď sú trh, klient, zákazníci a agentúra vyspelí, tak sa môže zrodiť aj takáto vtipná reklama pre produkt, ktorý vás oslobodí od zmluvy s operátorom. Viem si predstaviť, že by sa takáto myšlienka maximálne objavila v agentúre pri brainstormingu nad briefom, ale ku klientovi by sa ju nikto neodvážil priniesť. Na to je však AdArena, aby vám prinášala tie najlepšie reklamy :)

https://www.youtube.com/embed/gyn9QmGoWoA

Aby bola trošku zábava, tak v Česku T-Mobile s ich agentúrou Saatchi & Saatchi pripravili taký neoficiálny spot. Bola to svojská humorná odpoveď na spot od konkurenčného Vodafone. Škoda, že takýchto vtipov nie je na našej scéne viac. Je to daň za príliš konzervatívny trh a spoločnosť. Trošku vtipu a humoru predsa neškodí :)

https://www.youtube.com/embed/-fOo1Tmmoto

 

AdArena post k mobilným operátorom.

Čím nás dokážu prekvapiť mobilní operátori?

 

AdArena blogposty nájdete tu.

Na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. mi prosím napíšte tipy na ďalšie uletené reklamy pre telco operátorov.

Kliknite na AdArena Facebook page. Nájdete tam aj témy bez reklamy.

menuLevel = 1, menuRoute = dennik, menuAlias = dennik, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
27. apríl 2024 04:22