StoryEditor

Pri kúpe auta, zbraň zadarmo

28.05.2008, 10:30
Lokálny americký díler automobilov ponúka pri kúpe auta benzín v hodnote 250 $ alebo zbraň zadarmo. Až 80 % zákazníkov si vyberie druhú možnosť.

Lokálny americký predajca automobilov spustil kontroverznú promo kampaň. Max Motors ponúka pre každého záujemcu o automobil benzín v hodnote 250 $ alebo poloautomatickú zbraň zadarmo. Väčšina zákazníkov pred benzínom uprednostňuje pištoľ. Podľa predajcu číslo dosahuje až 80 %.


"Ako hovorím, ide o výber -- ochrana alebo benzín," hovorí predajca Walter Moore. "Máme tu vysoké ceny benzínu, krádeže, prepady áut, ubližuje sa nevinným ľuďom." dodáva.



Nie všetci sú však podobnou akciou nadšení a považujú ju za nebezpečnú. Moore oponuje. "Nerozumiem, čo je zlé na tom hovoriť ľuďom, že majú právo na vlastnú ochranu." Zároveň dodáva, že väčšina jeho zákazníkov už zbraň vlastní. Ľudia, ktorí si zbraň vyberú, sú podľa Moora preverovaní.


Max Motors promuje akciu na stránke www.max71.com. Tento prípad nie je v USA prvým, keď spoločnosti pridávali k produktom možnosť získať zbraň zadarmo. V dokumente Michaela Moorea ponúkala podobnú možnosť jedna lokálna banka. Pri otvorení účtu dostali klienti loveckú pušku zadarmo.


Zdroj:
kmbc.com
brandrepublic.co.uk

menuLevel = 1, menuRoute = dennik, menuAlias = dennik, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
19. apríl 2024 22:28