StoryEditor

Po Pálffym majú Pens na lane Stümpela, fanúšikovia Leafs chcú Bondru

08.08.2005, 11:41
Okrem Stümpela túži po novej zmluve v NHL aj ďalší slovenský veterán Peter Bondra. Jeho meno spája San Francisco Chronicle so žralokmi zo San Jose, Atlanta Journal informuje, že Thrashers majú záujem na získanie dvoch rýchlikov - Fína Teemu Selänneho alebo rodáka z ukrajinského Lucku s odvekým číslom 12.

Zámorské médiá sa v súčasnosti predháňajú v úvahách o ďalších osudoch a smerovaní hráčov v rámci kolotoča NHL, pričom v ich informáciách z kuchýň jednotlivých klubov neostávajú bokom ani slovenskí hokejisti. Podľa pittsburských denníkov Post Gazette a Tribune-Review by malo vedenie miestnych tučniakov po angažovaní Žigmunda Pálffyho siahnuť aj po jeho profesionálnej dvojičke Jozefovi Stümpelovi.
Penguins pri výstavbe ambicióznejšieho tímu hľadajú k hrajúcemu majiteľovi klubu Mariovi Lemieuxovi ďalšieho tvorivého stredného útočníka. Portál canoe.ca pritom považuje Pálffyho dvorného nahrávača po Erikovi Lindrosovi za vôbec druhého najkvalitnejšieho centra na súčasnom trhu s neobmedzenými voľnými hráčmi. Keby predpoveď médií z mesta ocele vyšla, tak by sa Pálffy so Stümpelom stretli už na piatej spoločnej zastávke. Po úvodných dotykoch s hokejom v Nitre, pôsobení v reprezentačnom drese SR, viacročnej anabáze u kráľov z Los Angeles a naposledy v pražskej Slavii, by mohla ich osvedčená spolupráca klapať aj v najbližšej sezóne NHL.
Okrem Stümpela túži po novej zmluve v NHL aj ďalší slovenský veterán Peter Bondra. Jeho meno spája San Francisco Chronicle so žralokmi zo San Jose, Atlanta Journal informuje, že Thrashers majú záujem na získanie dvoch rýchlikov - Fína Teemu Selänneho alebo rodáka z ukrajinského Lucku s odvekým číslom 12. Bondru by privítali radi fanúšikovia torontských javorových listov, pretože sa domnievajú, že je ešte stále schopný nastrieľať za sezónu minimálne 20 gólov. "Stále môže streliť 20 až 30 gólov. Záhadou však ostáva, ktorý mesiac ich strelí," uviedol v diskusii stránky canoe.ca priaznivec Leafs o kanonierovi, ktorý v niektorých úsekoch bohatej kariéry v NHL zvykol skórovať v "streakoch", teda sériovo.

menuLevel = 1, menuRoute = dennik, menuAlias = dennik, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
24. apríl 2024 13:31