StoryEditor

Ženy trávia na internete viac času ako muži

13.06.2007, 07:01
Podľa výsledkov návštevnosti slovenských internetových serverov, ktorú zrealizovala spoločnosť Mediaresearch sa zistilo, že nežnejšie pohlavie trávi na internete viac času, než mužské.



Aký je priemerne strávený čas na internete mužmi a aký ženami?

Grafy, ktoré sú zobrazené nižšie prezrádzajú, aké je percentuálne zastúpenie mužov a žien, aký je priemerný čas, ktorý strávia na jednom z meraných serverov a aký je priemerný počet zobrazení na jedného užívateľa. Z celkového počtu návštevníkov je síce žien menej, a to 47,57% oproti 52,43 % mužov, ale v priemernom počte zobrazení (957,86 vs 867,47) a priemernom strávenom čase (10:21:34 vs 9:37:47) sú na tom ženy lepšie.





Zdroj: AIMmonitor - AIM -- Mediaresearch & Gemius, Apríl 2007



Aké výsledky priniesli aprílové dáta AIMmonitor?

Dole uvedená tabuľka obsahuje aprílový prehľad návštevnosti celého slovenského internetu meraného v rámci AIMmonitoru a jeho jednotlivých účastníckych serverov, v niekoľkých základných ukazovateľoch. Podľa nameraných dát AIMmonitor navštívilo v apríli aspoň raz niektorý (alebo viac) z meraných serverov 1 616 741 reálnych užívateľov zo Slovenska (RU), z celkového počtu 1 757 327 užívateľov, ktorí v apríli aspoň raz navštívili slovenský internet.







LEGENDA:

RU - počet všetkých návštevníkov (reálnych užívateľov) (návštevníci zo SR alebo CELKOM)

Reach - podiel počtu návštevníkov zo SR (reálnych užívateľov) na danom serveri a veľkosti slovenskej internetovej populácie * vzhľadom k nemožnosti stanoviť veľkosť internetovej populácie CELKOM, nie je možné stanoviť mesačný Reach CELKOM

ATS rel. - priemerne strávený čas na návštevníka (reálneho užívateľa) (averagetime spent relatívne)

Návštevy - počet návštev

Dĺžka návštevy - priemerná dĺžka návštevy



Zdroj: Tlačová správa Mediaresearch

menuLevel = 1, menuRoute = dennik, menuAlias = dennik, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
19. apríl 2024 21:11