21.12.2004, 23:00

BASKETBAL. Hráčky úradujúceho slovenského majstra Delta I.C.P. Košice vstúpia do odvetnej časti zápolení v B-skupine Európskej ligy dnešným duelom na palubovke francúzskeho družstva Bourges Basket (20.00). Po úvodnej polovici bojov v skupine patrí Delte v tabuľke piata priečka s bilanciou jedno víťazstvo a päť prehier. (TASR) u Basketbalistky MBK Ružomberok čaká dnes na domácej palubovke odvetný zápas osemfinále Centrálnej konferencie európskeho Pohára FIBA proti maďarskému Szeviépu Szeged. Zverenky trénera Petra Kováčika prehrali na palubovke súpera pred týždňom 69:79. (SITA)
HOKEJ. Kapitán Vancouver Canucks Markus Näslund bude počas lockoutu v zámorskej profilige pôsobiť v rodnom Švédsku v drese MoDo Örnsköldsvik. Näslund by sa tak mal pripojiť k svojmu krajanovi Petrovi Forsbergovi a ďalším hviezdam z NHL (bratia Sedinovci, Sundström, Hedin). (SITA)
FUTBAL. Slovenský tréner Ladislav Molnár od budúceho roka prevezme český prvoligový klub 1. FC Slovácko. Nahradí v ňom Karola Jarolíma, ktorý pri tíme končí. Molnár sa dohodol s vedením moravského mužstva na jedenapolročnej zmluve. (SITA)

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
30. apríl 2024 15:09