StoryEditor

HN anketa

26.11.2006, 23:00

Čo očakávate od komunálnych volieb?

Ján, ochrankár, Trnava
-- Neočakávam zásadné zmeny. Každý väčšinou nasľubuje, ale sľuby nesplní. Ja už sľubom neverím a pri voľbách sa nimi neriadim. Ocenil by som, keby sa opravili niektoré zanedbané budovy v historickom centre mesta, ako napríklad bývalý detský domov, ktorý zrušili a dnes budova chátra. Zmeny by som privítal aj na niektorých zanedbaných sídliskách -- treba opraviť cesty a chodníky, vysadiť viac zelene.

Jozefa, invalidná dôchodkyňa, Trnava
-- Pochybujem, že sa niečo zmení. Všetko sú len sľuby -- asi sotva pôjdem voliť. Je toho veľa, čo treba urobiť a každý len sľubuje. Najtvrdším orieškom je doprava, preto treba v prvom rade riešiť práve túto oblasť. Trnava potrebuje najmä nové autobusy a hustejšie spoje. Zišlo by sa tiež opraviť niektoré chodníky a cesty a tiež lavičky, aby si mal človek kde oddýchnuť. Inak nič také zásadné nepotrebujem.

Martina, na materskej, Trnava
-- Vyhovovalo by nám, keby sa opravili chodníky, aby sme sa mohli bezpečne prechádzať aj s kočíkmi. Keďže do vzdialenejších častí mesta sa v prípade potreby prepravujem autom, mestská hromadná doprava ma príliš netrápi. Dopravná situácia v meste nepatrí k najhorším. Od komunálnych volieb však zásadné zmeny nečakám, hoci voliť s najväčšou pravdepodobnosťou pôjdem.

Peter, zamestnanec, Trnava
-- Som optimista a verím, že sa vďaka voľbám niečo zmení. Hoci súčasné vedenie mesta by mohlo zostať, keďže podľa môjho názoru pre Trnavu i celý región urobili pomerne veľa -- vytvorili podmienky na vstup nového investora, ktorý dá prácu ľuďom v Trnave i okolitých dedinách. Slabinou je infraštruktúra -- cez Trnavu chodí veľa áut, a preto by sa mal okolo mesta vybudovať obchvat. Niektorí ľudia tiež nadávajú na mestskú hromadnú dopravu -- kvalitu i nedostatok spojov. Aj to by sa mohlo zmeniť.

menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
19. apríl 2024 22:05