StoryEditor

Riešime to preventívne - editorial

07.05.2009, 00:00

Vieme o zdraví všetko, čo by sme mali? Správame sa k vlastnému telu tak, aby nám dobre slúžilo? A keď vypovie poslušnosť, dokážeme si vybrať správny spôsob liečby a lekára, ktorý sa o nás postará? Jednoznačná odpoveď áno by asi nebola úplne pravdivá. Aj preto Hospodárske noviny prichádzajú s novou prílohou Zdravie.

Od 7. mája budeme každé dva týždne prinášať zaujímavé a hlavne potrebné informácie o všetkom, čo sa týka zdravia a starostlivosti oň. Prvé vydanie vám ponúka rady, ktoré vám pomôžu bez ťažkostí prežiť leto a typické aktivity, ktoré s ním súvisia -- kúpanie, opaľovanie alebo turistické výlety do prírody. V ďalších dieloch sa budeme postupne venovať témam, ktoré súvisia so zdravým životným štýlom, poradíme. ako ochrániť deti pred úrazmi či aké služby dostanete v slovenských nemocniciach "zadarmo" a čo za príplatok.

Príloha Zdravie je otvorená aj vašim nápadom a otázkam. Trápi vás problém, s ktorým si neviete rady? Napíšte nám na e-mailovú adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. a my vám sprostredkujeme odpovede špičkových slovenských odborníkov. Oslovíme za vás nemocnice, lekárov aj politikov, ktorí sa podieľajú na tvorbe pravidiel zdravotnej starostlivosti na Slovensku. Spoločne tak pomôžeme všetkým, ktorí majú podobné skúsenosti ako vy, alebo by sa do rovnakej situácie mohli dostať. V prípade zdravia totiž dvojnásobne platí, že prevencia je oveľa lepšia (a aj lacnejšia) ako následná liečba...

Nová príloha Zdravie má teda ambíciu stať sa spoločným projektom redakcie Hospodárskych novín a ich čitateľov. Tak, aby sme vždy ponúkli zaujímavé informácie pre všetkých, ktorým na vlastnom zdraví záleží. A "zobudili" tých, ktorí sa k svojmu telu niekedy správajú macošsky. Pretože aj keď to znie ako klišé, zdravie je skutočne to najvzácnejšie, čo máme.

menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
16. máj 2024 15:50