StoryEditor

Účet s poistením sa stáva trendom

24.07.2017, 00:00

O význame cestovného poistenia nielen počas letnej sezóny niet pochýb. Vďaka nemu máme kryté všetky krátkodobé či dlhodobé výjazdy do zahraničia a je našou prvou voľbou v prípade poistnej udalosti na dovolenke či na služobnej ceste. A preto sa čoraz praktickejším riešením pre ľudí stáva kombinácia cestovného poistenia spolu s bankovým účtom. 

V letnom období, kedy mnoho Slovákov cestuje do zahraničia za dovolenkou, prichádza k častejšiemu využívaniu platobnej karty, ako i k výberu hotovosti z bankomatov či zámenám finančných prostriedkov za cudziu menu. Na cestách po zahraničí môže prísť k rôznym nepríjemným udalostiam, akou je i choroba, úraz či poškodenie cestovnej batožiny. ČSOB preto prináša praktické riešenie v podobe kombinácie Účtu s cestovným poistením.  

Účel? Svet i prostriedky

Ak sa v týchto dňoch rozhodnete pre účet ČSOB Pohoda, až na 1 rok bez poplatku k nemu môžete získať cestovné poistenie k platobnej karte. Účel? Po celom svete môžete cestovať bez starostí uzatvárať si poistenie pred každou cestou. Súčasťou cestovného poistenia k platobnej karte je navyše aj poistenie zásahu Horskej záchrannej služby v slovenských horách pre tých, ktorí sa do zahraničia nechystajú. 

S účtom ČSOB Pohoda sa k svojim finančným prostriedkom dostanete kedykoľvek a kdekoľvek. Napríklad aj prostredníctvom aplikácie ČSOB SmartBanking. Nájdete v nej aj funkciu Cestovný asistent, ktorý vás usmerní a poskytne dôležité kontakty v prípade nepríjemných situácií.

Využite praktickú kombináciu od ČSOB. Otvorte si účet ČSOB Pohoda spolu s cestovným poistením, môžete ho mať úplne bez poplatku. Viac informácií sa dozviete na: ČSOB ÚČET POHODA.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
20. apríl 2024 00:16