StoryEditor

Ako investovať

04.07.2017, 11:00

Ste plní nápadov nadšenia, motivácie a chute do podnikania. Premýšľate o prerode svojej kreativity a schopností na úroveň vlastnej firmy, chcete sa zbaviť šéfovho nátlaku a nezmyselných príkazov? Môžete využiť niekoľko praktických tipov, ako to docieliť čo najjednoduchšie a najlacnejšie. Zároveň môžete získať aj rad nadštandardných služieb, s ktorými bude podnikanie ekonomickejšie a efektívnejšie.

 Vyberte si spôsob podnikania

Základom úspešného štartu je samozrejmé založenie spoločnosti, ktoré podlieha rôznym legislatívnym povinnostiam a trvá v období dvoch týždňov. To však len za predpokladu, že vám všetko zrealizuje odborník so skúsenosťami. V prípade, že by ste si chceli založiť svoju firmu svojpomocne s kreativitou si moc nevystačíte. Znalosť zákonov a právnych postupov, ktorými sa je nutné prebojovať k vlastnému podnikaniu je nevyhnutná a v konečnom dôsledku sa vám to v budúcnosti hodí. Pokiaľ ste si teda úspešne prešli všetkými krokmi, môžete postupovať ďalej.

 Vyhľadajte si vhodné miesto pre vašu firmu

Znamená to nájsť si kancelárske priestory a zabezpečiť vlastné sídlo spoločnosti. Potrebujete k tomu budovu a reprezentatívne priestory, ktoré môžete využívať vo svoj prospech. Prevádzkové náklady za klasický priestor sa dokážu mesačne vyšplhať na niekoľko 100 až 1000 € , v tých väčších mestách je to ale pre začínajúcich podnikateľov jednoducho nepredstaviteľná forma.

Vysoké náklady sa nedajú z malých tržieb pokryť a následkom je rýchly krach. Vyhnúť sa tomu môžete založením sídla spoločnosti, ktoré bude fungovať na báze virtuálnej reality. V niektorých prípadoch vám postačí pripojenie na internet a dobrá batéria v mobile. Kanceláriu máte so sebou vždy a všade.

V okamihu, keď vlastníte svoju spoločnosť a rozbiehate sľubný biznis, nevidíme dôvod, prečo by ste nemali využiť aj služby z bohatého produktového portfólia uvedeného sídla.Je to virtuálna kancelária, ktorú si prenajímate len z pohľadu administratívnych náležitostí, nie fyzicky, aj keď je to samozrejme možné tiež. Výhodou registračného sídla je vysoká prestíž, ktorú v posledných rokoch využíva čoraz viac firiem sťahujúcich sa do hlavnej metropoly Slovenska. Nemusíte sa však ani sťahovať. Kancelária vám je plne k dispozícii z akéhokoľvek miesta na našom území. Užívať si môžete výhody veľkomesta, ktoré služby a produkty vašej firmy dokonale zviditeľnia.

Objavte výhody virtuálnych sídiel

Vaše nové registračné sídlo si zapíšete do obchodného registra a splníte si tým svoju prvú a základnú povinnosť voči štátu. Získate adresu, vďaka ktorej môžete ovplyvňovať budúcu spoluprácu s obchodnými partnermi. Tiež je zvýšená obmedzenosť možnosti návštevy z finančného úradu, vzhľadom na počet firiem v hlavnom meste. Okrem toho je registračné sídlo veľkým benefitom, pretože vám poskytne:

 - virtuálnu kanceláriu s recepciou;

- automatické vybavovanie hovorov;

- evidenciu korešpondencie;

 Pri tomto modernom spôsobe prenájmu sídla spoločnosti sa však môže vaša virtuálna kancelária zhmotniť do podoby iného prenájmu. Môžete to byť plnohodnotne vybavená kancelária a priestory na rokovania s obchodnými partnermi alebo úradmi. Za nízky poplatok získate virtuálnu kanceláriu a možnosť využívať zasadacie miestnosti.

 Aplikujte ich na váš podnik

Na adrese tohto sídla nemusíte byť osobne prítomní. Môžete sa ale spoľahnúť, že na nej budú vždy pracovníci s profesionálnym prístupom, ktorí sa postarajú o preberanie korešpondencie, balíkov a o obsluhu ohlásených aj neohlásených hostí. Podľa dohodnutých podmienok vám vyzdvihnutú poštu a e-mail prepošlú na inú adresu a odkazy vybavia buď osobne, alebo elektronicky. Všetko za minimálny mesačný poplatok, ktorý zostáva nemenný. Toto je maximum výhod, ktoré môžete vo svoj prospech okamžite využiť.

 (pr)

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 23:31