jungheinrich
StoryEditor

Jungheinrich oslávil na slovenskom trhu už 20 rokov

04.07.2017, 10:00

Spoločnosť Jungheinrich líder v oblasti manipulačnej a skladovej techniky ako aj internej logistiky oslávila tento rok 20 rokov na slovenskom trhu. Oficiálna slávnosť sa konala v Elesko Wine Park v Modre. Na podujatí sa zúčastnilo 150 obchodných partnerov z významných slovenských firiem.

Medzi účastníkmi bol aj prvý zamestnanec spoločnosti, technický špecialista Július Virčík. „Hľadal som prácu. Našiel som povolanie, ktoré robím s láskou a radosťou, v tíme skvelých ľudí a pocitom istoty povedal p. Virčík.

Spoločnosť Jungheinrich bola založená v roku 1953 a dnes patrí k vedúcim svetovým dodávateľom v oblasti internej logistiky. Na Slovensku pôsobí od roku 1997. Zákazníkom ponúka kompletné portfólio skladovej techniky počnúc vysokozdvižnými vozíkmi, regálovými systémami až po komplexné riešenia pre internú logistiku. Okrem širokého portfólia produktov, ktoré udávajú trendy v odvetví sa pýši silnou servisnou sieťou profesionálne vyškolených servisných technikov s mobilnými dielňami, ktorí sú svojím zákazníkom neustále k dispozícii. Koncernová centrála spoločnosti má sídlo v nemeckom Hamburgu a pôsobí vo viac ako 106 krajinách sveta, zamestnáva viac ako 15 000 ľudí a jej čisté tržby v roku 2016 dosiahli 3,1 mld. €.

www.jungheinrich.sk

(pr)

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
25. apríl 2024 07:16