StoryEditor

Developera roka obhájil Corwin Capital

02.06.2017, 00:00

Široká verejnosť rozhodla, že ocenenie Developer roka opäť získa spoločnosť CORWIN CAPITAL, a.s. Jeho vyhlásenie a odovzdanie sa uskutočnilo na rešpektovanom podujatí ASB GALA 2017, ktoré sa konalo už po 11 krát. Cieľom ankety je každoročne oceniť osobnosti a firmy pôsobiace v oblasti architektúry a stavebníctva, ktoré organizuje časopis ASB v spolupráci s týždenníkom Trend.

Veľmi sa teším a znova môžem opakovať, že je pre nás veľkou cťou, že nás verejnosť vníma pozitívne a všíma si našu prácu. Sú to práve oni, pre ktorých dennodenne pracujeme, a snažíme sa pre nich vytvárať príjemné miesto na bývanie. Dbáme na kvalitu produktu, ktorého piliermi sú korektnosť, odbornosť a inovatívne riešenia,“ zhodnotil a poďakoval pri preberaní ceny konateľ spoločnosti Corwin Ivan Valent.

ASB GALA sa tradične koná pod záštitou prezidenta Slovenskej republiky, Ministerstva dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja Slovenskej republiky, Fakulty architektúry Slovenskej technickej univerzity v Bratislave, Inštitútu urbánneho rozvoja, Slovenskej komory architektov, Slovenskej komory stavebných inžinierov, Stavebnej fakulty Slovenskej technickej univerzity v Bratislave, Stavebnej fakulty Žilinskej univerzity v Žiline, Stavebnej fakulty Technickej univerzity v Košiciach, Spolku architektov Slovenska a Zväzu stavebných podnikateľov Slovenska.

Spestrením slávnostného ASB GALA večera 2017, ktorý sa konal 23. mája v priestoroch hotela Double Tree by Hilton v Bratislave, bol pre vyše 200 hostí koncert Jany Kirschner. Oficiálnu časť večera moderovala Jarmila Lajčáková-Hargašová.

www.corwin.sk

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
26. apríl 2024 07:44