StoryEditor

Je to oficiálne! Zlodeji áut budú bez práce

16.05.2017, 00:00
Dostupné štatistiky hovoria jasne, v noci sa každú hodinu ukradne jedno auto. Čo s tým? Buď si nekupujte auto, alebo ho zabezpečte takým systémom, s ktorým si zlodeji neporadia. A nie, nie je to úvod nového hollywoodského sci-fi trháku.

Bezmocnosť a zmar

Zažili ste ten pocit bezmocnosti a zmaru, keď vám ukradli auto? Vaše pýcha, o ktorú ste sa starali  je preč, navždy. Vaše auto skončí rozobraté na diely, alebo sa ho niekto pokúsi znovu uviesť do prevádzky pod inými číslami.

Zlodeji sa nezastavia pred ničím, zámky odomknú, zbavia sa páky blokujúcej volant, prekonajú elektronické zabezpečenie, odpoja alarm. Pokiaľ chcete svoje auto spoľahlivo ochrániť, musíte byť o krok pred nimi – vďaka systému, inšpirovanému samotnými zlodejmi.

Tisíce áut ročne

Každý rok je na Slovensku ukradnutých niekoľko tisíc vozidel. Zlodeji sú stále vynaliezavejší a dokážu prekonať aj tie najmodernejšie bezpečnostné systémy, pokúšajú sa použiť duplikáty kľúčov, čítačky, menia riadiace jednotky automobilov alebo priamo spínacie skrinky.

​​Čo s tým? Pomoc od samotných zlodejov

Proti týmto všetkým rizikám vás spoľahlivo ochráni VAM Systém, unikátna metóda dokonalého zabezpečenia, vyvinutá a vyrábaná zlatými československými rukami. Pán Štefan Vámoš zo Slovenska zasvetil svoj život boju proti zlodejom áut, svoj systém neprekonateľného zabezpečenia áut vyvíja dvadsať rokov. Čerpal z taktík zlodejov    a výsledkom jeho podrobnej a starostlivej práce je neprekonateľný systém, ktorý nedáva zlodejom žiadnu šancu.

Ako funguje zabezpečenie automobilov VAM systém?

Pri svojej aktivácii zablokuje prevodovku, riadiacu i spínaciu skrinku, k naštartovaniu auta nedôjde ani za pomoci originálneho kľúča. Funguje aj ako autoalarm, je založený na elektro-mechanickom princípe, zatiaľ čo iné systémy len na mechanickom alebo elektronickom princípe.

Proste s autom nepohnú

VAM Systém je možné rozšíriť o nadstavbové systémy s funkciami ochrany proti naloženiu, odtiahnutiu, zdvíhaniu, nakláňaniu vozidla, krádeži kolies, ochrany interiéru vozidla, batožinovému priestoru a motorovej časti.

Ešte NIKDY nikto neukradol auto zabezpečené systémom VAM

Žiadny iný systém na zabezpečenie auta sa nemôže pochváliť stopercentnou úspešnosťou. VAM Systém v súčasnosti využíva  niekoľko tisíc vozidiel, u viac ako päťsto vozidiel došlo k pokusu o krádež, ale žiadny nebol úspešný. Náš systém je možné namontovať do akéhokoľvek typu vozidla, jeho inštalácia prebieha vždy na iných častiach vozidla pre maximálne zabezpečenie – vaša Škoda Octavia či Audi A6 sa zabezpečením VAM Systém stáva vždy unikát, s ktorým sa zlodeji nikdy nestretli. Neodoberá žiadnu energiu z autobatérie, takže sa nemusíte báť nechať svoje vozidlo zaparkované na dlhšiu dobu.

​Na rozdiel od iných zabezpečovacích systémov, u VAM Systému neplatíte žiadne mesačné poplatky, uhradíte len inštaláciu a užívate si dokonalé zabezpečenie. Veľkou výhodou je, že je akceptované poisťovňami, ktoré vám znížia poistku. Pokiaľ chcete svojmu vozidlu zaistiť stopercentné zabezpečenie, vyberte si overenú metódu, ktorú žiadny zlodej nikdy neprekonal.

Zistite o neprekonateľnom zabezpečení vozidla viac, priamo na web stránke http://www.autoalarm-vamos.sk.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 10:23