StoryEditor

Bývať bez stresu sa dá aj v Bratislave

27.04.2017, 00:00
Predstavte si bývanie v tichu Malých Karpát, s prírodou rovno za oknom a pritom len na skok od mesta. Domov, ktorý vás oslobodí od stresu, ale zmení aj váš pohľad na kvalitné bývanie. Stereotypy spojené s bývaním v byte tu totiž neplatia.

Všetko podstatné na dosah

Rodinný bytový komplex od ITB Development Kolísky je umiestnený hneď na začiatku Záhorskej Bystrice, v tichom prostredí dostatočne vzdialenom od zhonu mesta. Štyri bytové domy spája „centrálne“ námestie a v jeho strede stojí strom, ktorý priam pozýva, aby sa pri ňom ľudia stretávali a prehodili zopár slov – napríklad po cvičení alebo práci v záhradke.

Pocit slobody a zároveň bezpečia umocní uzavreté moderné detské ihrisko a súkromný dvor. Samozrejmosťou je parkovanie v podzemných garážach, outdoor crossfit, výbeh pre psov a komunitné záhradky, kde si môžete dopestovať vlastnú zeleninu či ovocie.

V blízkosti sa nachádza všetko, čo potrebujete – potraviny, reštaurácie, pošta, úrady, ale aj detská škôlka so školou, zdravotné stredisko či centrá voľného času. Ak by ste však predsa len zatúžili po meste, do Bratislavy to máte len 15 minút autom. Výhody blízkej prírody ocenia zase nadšenci turistiky a bicyklovania, ktorí nájdu v okolí množstvo nenáročných aj ťažších trás.

Moderné bývanie bez kompromisov

V Kolískach si môžete vybrať z priestranných 2- až 5-izbových bytov s balkónmi, terasami či vlastnými predzáhradkami. Pocit bývania v prírode okrem lesov Malých Karpát posilnia aj vertikálne záhrady priamo na fasáde domov, ktoré sú na Slovensku unikátom. So starostlivosťou o rastliny si pritom nemusíte lámať hlavu, postarajú sa o ne šikovné ruky profesionálneho záhradníka.

​Kolísky charakterizujú kvalitné materiály a nadčasové riešenia, ale svoj domov si môže každý majiteľ upraviť podľa svojich predstáv v oveľa väčšej miere, ako je bežné.  Popri posúvaní interiérových priečok si klienti Kolísok v niektorých bytoch budú môcť pridať ďalší balkón, rozhodnúť o veľkosti okien alebo si vybrať z rôznych riešení lamiel pred oknami či farebnom odtieni výplne zábradlí na balkónoch.

Ponúkaný bytový štandard je v podstate vysoký nadštandard –  drevené podlahy, kvalitná sanita a obklady od Villeroy & Boch a podlahové kúrenie. Všetky byty sú navrhnuté s ohľadom na možnosť inštalácie stropného chladenia, ktoré u nás ešte nie je tak známe, ale vo svete je veľkým trendom. V lete poskytne dokonalý komfort bez zbytočného hluku a najmä, šetrí náklady. Byty na horných poschodiach si môžu navyše budúci majitelia zútulniť krbom, ktorý je ideálnym spoločníkom na chladné dni či dlhé večery.

www.kolisky.sk

ITB je dobrý developer

Za projektom Kolísky stojí skúsený developer ITB Development, tvorca úspešných projektov ako Nový Háj, Čerešne, Sokolská či MamaPapa. V centre nášho záujmu je vždy klient a to, aby sa ľuďom v našich projektoch dobre žilo. Aj preto našim klientom umožňujeme, aby konečná podoba ich bývania, a to aj v bytových domoch, v čo najväčšej miere odrážala ich potreby a túžby. Tento prístup ocenila aj porota súťaže  CE.ZA.AR, ktorá v roku 2015 vyhlásila náš projekt Nový Háj za víťaza kategórie Bytové domy. Pozrite si, ako sme pracovali na návrhu Kolísok, a dovoľte nám, aby sme vám vytvorili váš ideálny domov.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
24. apríl 2024 22:14