StoryEditor

Ako vybudovať mobilnú kanceláriu? HP notebooky prinášajú riešenie

29.03.2017, 15:00

Striktné dodržiavanie pracovnej doby a  fyzickú prítomnosť vyžaduje čoraz menej zamestnávateľov.   Doba sa do značnej miery zmenila a môže za to technologický pokrok. Pracovné priestory sa tak  stávajú skôr miestom pre stretávanie a konferenčné hovory. Trendom je efektívny zamestnanec v pohybe, ktorý obsah presúva a zdieľa v reálnom čase. Bez obmedzenia. Vývoj počítačových technológií mu to umožňuje a  notebooky od HP mu dávajú možnosť byť o krok vpred oproti konkurencii. Predstavujeme vám jeden z nich.

Model HP EliteBook 1040 je určený pre zástancov klasickej koncepcie notebooku. Jedná sa o vysoko kompaktný 14-palcový ultrabook , ktorý je len 15,9 mm tenký  a jeho hmotnosť začína pri 1,49 kg. Vďaka operačnému systému Windows 10 Pro a najnovším procesorom Intel® Core™ i5 a i7 sa nezadýcha pri žiadnej práci. Podsvietená klávesnica umožní bezproblémové písanie potme a displej s rozlíšením FHD (1920x1080) umožňuje vychutnať si obraz v každom detaile. Niektoré konfigurácie sú zároveň vybavené 3G modemom a SSD diskom.  Vďaka programu HP Top Config si užívateľ môže prispôsobiť  konkrétnu konfiguráciu podľa svojich predstáv a neplatí za niečo, čo nevyužije. Voliteľne je možné výbavu doplniť aj o technológiu vPro, ktorá zabezpečí vzdialenú správu.

V HP počítajú s tým, že notebook je stále na cestách a vybavili ho luxusným celokovovým zliatinovým  telom s hliníkovými spojmi. To zaručuje výbornú odolnosť proti náhodným nárazom. Záruka tri roky s možnosťou rozšírenia je v prípade značky HP štandardom.

Pokiaľ vás možnosti mobilnej kancelárie zaujali, vyplňte prosím formulár a získajte ponuku na mieru.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
08. máj 2024 23:30