StoryEditor

Šetrite firemný rozpočet so službou DOCKitIN

27.03.2017, 00:00
Firemný rozpočet dokážu výrazne znížiť nečakané výdavky. Zistite, ako môže ušetriť aj vaša firma.

Vlastné podnikanie stojí čas a peniaze

Pustili ste sa do vlastného biznisu? Prvotné papierovačky, výdavky a zvýšenú zodpovednosť postupne vystrieda radosť z úspechu a sloboda. Ale stále musíte myslieť na povinné odvody, na vyplácanie mzdy a na nečakané výdavky, ktoré môžu urobiť škrt vo vašom rozpočte.

Existujú rôzne spôsoby, ako hospodáriť efektívne. Od rôznych tabuliek, kde si budete pravidelne a podrobne zaznamenávať váš finančný tok až po aplikácie na komunikáciu v tíme. Najväčším trendom, ktorý dokáže zmodernizovať podnikanie a priniesť poriadok do kancelárie, je jednoznačne digitalizácia.

​​Chcete modernú kanceláriu? Digitalizujte!

Digitalizácia neznamená, že každému svojmu zamestnancovi vytvoríte mail na firemnej doméne. Digitalizácia je komplexný ekosystém, ktorý šetrí peniaze vám a čas vašim zamestnancom. Možností, ktoré ponúka tento trend je niekoľko:

  • Neskladujte dôležité dokumenty u vás v kancelárii, kde k nim máte prístup iba vy a vaša účtovníčka. Naskenovaním dokumentov do online prostredia k nim získate rýchlejší prístup. Ak potrebujete niekomu poslať zmluvu, jednoducho mu ju nazdieľate.
  • Digitalizácia profesionálmi prináša aj možnosť vyťaženia dôležitých atribútov dokumentu. Na ich základe a s pomocou vyťaženého kľúčového slova, vyhľadáte vyťažený dokument za pár sekúnd.
  • Počas niekoľkých rokov podnikania sa nahromadí množstvo papierov. Predstavte si, koľko šanónov, krabíc a miesta vo vašej kancelárii budú zaberať. Našťastie, moderné riešenia myslia aj na toto negatívum biznisu.

Ako na to?

Recept na modernú kanceláriu má firma DOCKitIN. Okrem toho, že vaše dokumenty naskenujú, roztriedia do kategórii a sprístupnia v mobilnej a webovej aplikácii, zbavia vás ich aj fyzicky. Všetky papiere, ktoré vám zaberajú miesto v kancelárii, pošlete po kuriérovi do zabezpečeného archívu.

Poradia vám aj s registratúrou. Túto novinku uvítajú všetci podnikatelia, ktorí si s ňou nevedia rady. Komplexnú správu vašej registratúry si zoberú pod svoje krídla. Ak vás služba DOCKitIN zaujala, môžete ju vyskúšať na tri mesiace zadarmo.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
25. apríl 2024 22:21