StoryEditor

POZVÁNKA NA WORKSHOP: Ako robiť e-mailový marketing v roku 2017?

27.03.2017, 00:00

Je posielanie e-mailov súčasťou vášho mixu, ale neprináša vám želané výsledky? Alebo ste na začiatku a plánujete sa tejto forme komunikácie venovať intenzívnejšie? E-mailový marketing má obrovský potenciál ale aj riziká. A hlavne, má jasné princípy, ktoré sú dané legislatívou a vyvíjajúcimi sa trendami. Príďte sa s nimi lepšie oboznámiť na prvý workshop v réžii špecialistu v tejto oblasti, firmy Mailkit. Akcia sa uskutoční 25. apríla v hoteli GATE ONE v Bratislave.

Odborný a interaktívny workshop „Princípy efektívneho e-mailového marketingu“ je určený všetkým marketingovým špecialistom, ktorí využívajú e-mailový marketing v rámci korporácií, firiem či agentúr, a tiež pre všetkých, ktorí chcú rozšíriť svoje znalosti v tejto oblasti online marketingu.

Cieľom stretnutia je osvetliť špecifiká a trendy e-mailového marketingu, na ktoré je nutné brať pri podnikaní v roku 2017 ohľad. Počas inšpiratívneho programu sa dozviete a budete mať možnosť diskutovať o tom:

  • ako je to s legislatívou v SR a ostatných krajinách Európy a aké zmeny môžeme v tejto oblasti očakávať,
  • aký vplyv má dobre alebo zle zrealizovaná e-mailingová kampaň na reputáciu vašej spoločnosti,
  • čo je kľúčové pre spoľahlivú doručiteľnosť vašich e-mailov do schránok prijímateľov a akú úlohu pri nej zohrávajú spamové filtre,
  • ako pripraviť design a kódovanie e-mailu, aby mala vaša kampaň úspech,
  • ako robia e-mailový marketing úspešné agentúry a zadávatelia na Slovensku a v Českej republike.

Stretnutie sa koná v utorok, 25. apríla 2017 v čase od 9:30 do 15:00 (registrácia od 9:00) v hoteli GATE ONE na Ambrušovej 7 v Bratislave.

Organizátorom a odborným garantom workshopu je spoločnosť Mailkit, ktorá sa zaoberá poskytovaním komplexných riešení pre e-mailový marketing. Viac informácií o programe a spíkroch workshopu nájdete v prihlasovacom formulári na workshop.

Účasť na workshope je spoplatnená čiastkou 60 EUR (bez DPH) za účastníka. V rámci účastníckeho poplatku je zahrnutý aj obed, ktorý bude servírovaný v hotelovej reštaurácii formou teplého bufetu.

V prípade otázok nás, prosím, kontaktuje na telefónnom čísle +420 608 886 776 alebo e-mailovej adrese Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
25. apríl 2024 18:00