StoryEditor

Otestujte sa: Aké množstvo papierov máte doma?

14.02.2017, 23:00
Povaľujú sa vám doma papiere a situácia už začína byť vážna? Odpovedzte na pár otázok a otestujte sa, ako na tom skutočne ste.

Koľko papierov je už priveľa?

Na nasledujúce otázky a tvrdenia odpovedajte áno alebo nie. Rátajte si svoje odpovede a na konci sa dozviete, do ktorej kategórie patríte.

Otvoríte prvú zásuvku v obývačke, je plná papierov?

Pozriete sa do skrinky vo vašej pracovni a vypadávajú z nej papiere?

Máte v košíku určenom na noviny aj papiere, ktoré tam nemajú čo robiť?

Trvá vám nájsť faktúru za telefón dlhšie ako 5 minút?

Dôležité dokumenty si nikdy neukladám na rovnaké miesto.

Máte všetky papiere uložené na viac ako dvoch miestach súčasne?

Dôležité papiere netriedim do príslušných kategórií.

Ak ste odpovedali na viac ako polovicu otázok áno, vaša domácnosť ja zahltená papiermi. Nebojte sa. Našťastie máme riešenie, ktoré vám pomôže.

Paperless home - moderné domácnosti bez papierov

Domácnosti vyprodukujú čoraz väčšie množstvo papierov. Drvivú väčšinu z nich tvoria faktúry, šeky alebo dokumenty, ktoré nemôžete zahodiť a musíte ich doma uskladniť. Takto vznikajú preplnené zásuvky a skrinky, z ktorých vypadávajú papiere.

Služba DOCKitIN pomáha domácnostiam zbaviť sa týchto dokumentov fyzicky. Už sa nemusíte báť otvoriť skrinku, z ktorej na vás vypadne množstvo papierov. Všetky papiere zabalíte do obálok, ktoré odovzdáte kuriérovi. Ten ich odvezie priamo do nášho archívu, kde sa o ne postaráme my. Všetky papiere naskenujeme a roztriedime do kategórií. Získate k nim prístup cez mobilné alebo webové rozhranie.

Fyzické uskladnenie dokumentov u nás má viacero výhod. Získate doma miesto na veci, ktoré máte radi, a nemusíte prehľadávať celý byt, kým nájdete ten jeden dokument, ktorý potrebujete. Namiesto toho spustíte aplikáciu na smartfóne a na základe vyhľadávaného výrazu nájdete za pár sekúnd faktúru od mobilného operátora alebo poisťovaciu zmluvu. Vaše dokumenty máte stále k dispozícii. Ak budete potrebovať originál, stačí zadať požiadavku a papier je do dvoch hodín u vás doma.

Službu DOCKitIN si môžete vyskúšať zadarmo. Do obálky môžete vložiť až 60 listov, v online rozhraní môžete nahrávať neobmedzený počet vlastných dokumentov, vyskúšate si správu dokumentov v aplikácii, môžete zdieľať dokumenty s inými používateľmi a budeme vám posielať notifikácie o dôležitých termínoch, ako je blížiaci sa koniec splatnosti faktúry.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
26. apríl 2024 09:12