StoryEditor

Domček v Bratislave

07.02.2017, 23:00

Za posledného pol roka som veľa času trávila v našom hlavnom meste. Chodila som tam na školenia a za priateľmi. Páči sa mi tam. Obľúbila som si toto mesto. Možno aj preto, že sa tam už lepšie vyznám. Aj to je dôvod, kedy premýšľam nad pozemkom v tomto kraji. Moje pomyselné kroky smerovali prekvapivo za počítač. Za počítačom trávim totiž väčšiu časť dňa. Už som listovala internetom a hľadala pozemok.

Našla som

Objavila som pozemky na predaj. Developerský projekt blízko Bratislavy. Jeho koncepcia sa mi veľmi páči. Predstav si malé mestečko so službami. Všetky tie obchody, kaviarne, terasové reštaurácie a vyriešenú dopravu. Žiadne satelitné predmestie bez infraštruktúry. Jednoducho samostatné mestečko so všetkým čo k tomu patrí. A ten uchu lahodiaci názov. Malý raj. Kto by chcel bývať a žiť v raji? Ja chcem.

Tak veľmi sa mi tento projekt páči, že by som bola schopná sa hneď presťahovať. Samozrejme ešte potrebujem vybrať domček a všetko naplánovať. Áno ešte to nejak prebrať aj s rodinou.

Bývanie pri veľkom meste

Keď sa povie pozemok Bratislava. Možno si ešte pár ľudí predstaví nepekné mesto. A ja si myslím, že aj toto mesto má právo, aby sme sa naň pozerali ako na príležitosť, ktorou určite pre nás môže byť. Pre mňa má špecifické čaro. Kúpila som si tam krásne oblečenie. Poznám tam veľa úžasných ľudí. Rada sa tam vraciam.

Bývanie pri veľkom meste má svoje výhody. Pracovné príležitosti. Vzdelanie pre deti. Možno aj zdravotnú starostlivosť. Viac kultúrneho vyžitia. Viac športového vyžitia. Mne to pripadá tak, že čím väčšie mesto relatívne viac možností. Malé mestečko, kde uvažujem o pozemku má tiež svoje výhody. Možnosť skvelých susedov. Park pre deti kde si môžu nájsť nových kamarátov. Ty si tam nájdeš nových spoločníkov na behanie alebo pivko.

Skutočne nad tým reálne uvažujem. Moju prácu môžem robiť odkiaľkoľvek a tak ma napadlo, že chcem pre svoje deti to najlepšie. Milujem terasu rodinného domu a tam sa mi bude lepšie pracovať.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
20. apríl 2024 05:20