shutterstock.com
StoryEditor

Ako získať muža svojich snov? Pomocou týchto rád si dokážete nájsť toho pravého

30.01.2017, 23:00

Každé dievča už v mladom veku túži mať tolerantného, milujúceho partnera na celý život. Nie každej žene sa podarí takéhoto muža nájsť hneď na prvýkrát. Niektoré si prejdú viacerými vzťahmi a nenájdu toho pravého a niektoré naopak hneď na prvýkrát nájdu svojho princa na bielom koni. Aby ste si však dokázali nájsť skvelého partnera, v prvom rade bude potrebné, aby ste boli sama so sebou spokojná. Sebaláska je dôležitá aj pri hľadaní celoživotného partnera. Nezávisle od toho, či si partnera hľadáte na zoznamke, alebo preferujete skôr stretnutia dohodnuté spoločnými kamarátmi, správajte sa vždy prirodzene. Pretvárka ešte nikdy nikomu nepomohla nájsť si dobrého partnera.

Buďte vždy úprimná

Aby ste si dokázali nájsť partnera, pri každom stretnutí hovorte všetko, čo cítite. Buďte úprimná. Jedine tak si dokážete získať pozornosť potencionálneho partnera. Môže sa stať, že muž, s ktorým máte dohodnuté stretnutie, vám po opakovaných stretnutiach začne recitovať básničky a rozprávať citáty o láske. Znie to tak romanticky, ale takéto romantické vyznania sa skôr hodia vo vzťahu a nie medzi dvoma kvázi cudzími osobami. Keď vás trápi, že vám to protisediaci potencionálny partner hovorí, upozornite ho na to. Podľa reakcie uvidíte, či partner bude akceptovať vaše prianie, alebo sa urazí.

Ujasnite si, čo chcete

Ešte predtým, ako vôbec na dohodnuté rande prídete, ujasnite si, akého partnera chcete. Podstatné nie je, či si váš potencionálny partner čistí zuby lekárom odporúčanými bieliacimi pásikmi. Ujasnite si, aké povahové vlastnosti by váš budúci partner mal mať, respektíve nemal mať. Vyhnete sa tak prípadným nezhodám v budúcnosti.

Popracujte na svojom výzore

Ak ste už dlhšiu dobu zanedbávali starostlivosť o svoju pleť, vlasy a celkový výzor, teraz je ten správny čas opäť začať. Na obzore je nový muž. Poproste kamarátku, aby s vami išla na nákupy vybrať si nové šaty, obuv, šperky.

Nebojte sa sklamania

A viete, čo je hlavný dôvod, že si neviete nájsť partnera? Bojíte sa sklamania. Ak máte za sebou množstvo neúspešných vzťahov, je pochopiteľné, že sa bojíte, že aj tento nasledujúci opäť stroskotá. Takýmto spôsobom sa však nepohnete ďalej. Stále budete single a roky vám budú utekať. Prelomte túto zábranu a pustite sa do vzťahu, ak sa vám partner, s ktorým ste sa zoznámili, páči a vyhovuje vám.

Počítajte s tým, že čím dlhšie budete čakať, tým to bude pre vás ťažšie nájsť si partnera. Od nervozity vám začnú vypadávať vlasy, objavia sa prvé vrásky a vy už len márne budete smútiť nad premárnenými rokmi.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
25. apríl 2024 07:49