StoryEditor

Technológie, ktoré bavia nielen novinárov

15.12.2016, 10:05

Nový Citroën C3 je automobilom, ktorý pre vodiča prináša súhru kreativity a technológií. Jeho kvality mal možnosť vyskúšať si aj motoristický novinár Rasťo Chvála.

Od prvého nastúpenia do vozidla je cítiť že automobilka Citroën, pod hlavičkou Citroën Advanced Comfort®, priniesla na palubu vylepšenú ergonómiu ovládacích prvkov, intuitívne technológie a komfort na všetkých úrovniach. V centre záujmu je 7 – palcová dotyková obrazovka, ktorá sa stala ovládacím centrom vozidla. Možnosť jej prepo jenia so smartfónom  a prenosu dát na obrazovku, je príjemným benefitom.

Komfort v interiéri sa spája aj so sedadlami. Ponúkajú veľké rozmery a šírku, čo zabezpečuje maximálne pohodlie posádky. Rovnakou mierou k tomu prispievajú aj komfort pruženia a odhlučnenie automobilu.

Vo svetovej premiére  sa v novej C3 predstavuje zabudovaná HD kamera ConnectedCAM Citroën™, určená na zaznamenávanie fotiek a videí. Vodičom tak prináša možnosť zaznamenať si udalosti na ceste pred nimi.  Zároveň prostredníctvom aplikácie vedia tieto záznamy zdieľať a posielať svojim známym.

Ako sa Rasťovi páčila testovacia jazda, si môžete pozrieť tu:

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
24. apríl 2024 17:20