StoryEditor

exe, a.s., mení generálneho riaditeľa. Stal sa ním Richard Hrabovský

05.12.2016, 23:00

exe, a.s., jeden z najvýznamnejších softvérových integrátorov na Slovensku, mení manažérsky tím. Na pozíciu generálneho riaditeľa nastúpil Richard Hrabovský z Microsoftu.

Richard Hrabovský pôsobil päť rokov v spoločnosti Microsoft, kde bol zodpovedný za riadenie tímu Enterprise Partner Group (EPG). Má rozsiahle skúsenosti s prácou v medzinárodných spoločnostiach SAP a Oracle. V oblasti IT a podnikových softvérových riešení pôsobí už od roku 1998.

"Pracujeme v prostredí s extrémne náročnými klientmi, v ktorom sú výsledky najlepšou referenciou. exe ich dosahuje, a to chcem vo firme zachovať a podporiť. Verím, že moje skúsenosti prispejú k tomu, aby sa firme darilo a aby neustále napredovala," hovorí Richard Hrabovský.

Richard Hrabovský bude v exe, a.s., zodpovedný za vedenie spoločnosti, zmenu produktovej štruktúry a novú etapu rozvoja. Po svojom nástupe avizoval zvýšenie dôrazu na kvalitu služieb s výraznou podporou inovácií pre zákazníkov. Hlavné piliere poskytovaných služieb spoločnosti budú postavené na digitalizácii procesov, nových digitálnych produktoch, brandingu a marketingu.

exe, a.s., je významný integrátor podnikových softvérových riešení s viac než 25-ročnou tradíciou. Zabezpečuje komplexné služby spojené s návrhom a implementáciou softvéru pre zvýšenie produktivity firiem. Je popredným poskytovateľom jazykových a lokalizačných služieb v strednej a východnej Európe. exe, a.s., je jedným z najväčších Microsoft Licensing Solution Partnerov na slovenskom a českom trhu.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
22. apríl 2024 11:43