StoryEditor

HERRYS po piatykrát medzi najlepšími

04.12.2016, 23:00

Počas slávnostného odovzdávania prestížnych ocenení CIJ Awards Slovakia 2016, ktoré sa konalo 1.12.2016 v bratislavskom hoteli Grand Hotel River Park získala spoločnosť HERRYS už po piatykrát ocenenie, tentokrát v novej kategórií LOCAL POWER BROKER TEAM OF THE YEAR (Najlepší miestny obchodný tím roka). Ocenenia každoročne udeľuje odborný medzinárodný realitný magazín Construction & Investment Journal významným spoločnostiam, projektom a jednotlivcom na slovenskom realitnom trhu. O oceneniach v jednotlivých kategóriách CIJ Awards rozhodujú výkonní, generálni riaditelia a partneri spoločností pôsobiacich v oblasti developmentu a realít.

„Toto ocenenie je pre nás odmenou za vytrvalú prácu a starostlivosť, ktorú venujeme našim klientom. Radi by sme sa poďakovali všetkým našim partnerom a klientom za prejavenú dôveru, ktorej vďačíme za všetky naše úspechy. A najmä naším kolegom, ktorí svoju prácu vykonávajú veľmi poctivo, svedomito a so srdcom. Vybudovali sme skvelý tím, čoho dôkazom je i toto ocenenie.“– hovorí Filip Žoldák, partner spoločnosti HERRYS.

Spoločnosť HERRYS tvorí dnes tím 28 profesionálov s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti predaja a marketingu rezidenčných nehnuteľností. Patrí k lídrom bratislavského realitného trhu a svoje skúsenosti využíva v prospech klientov v oblasti predaja a prenájmu rezidenčných nehnuteľností a developmentu. Tím spoločnosti HERRYS sa neustále rozrastá. K centrále v Starom Meste a pobočke na Bajkalskej ulici (III Veže)  pribudlo v tomto roku aj predajné miesto v projekte Panorama City a po administratívnej stránke sa rozbehol proces vstupu na český trh, kde by spoločnosť chcela aktívne začať pôsobiť už v priebehu budúceho roka.

„Od začiatku roka k 30. novembru  2016 predala naša spoločnosť 483 nehnuteľností v hodnote viac ako 67 mil. EUR. Do ponuky nám tento rok pribudli exkluzívne rezidenčné projekty Nový Ružinov, ktorého prvú etapu máme vypredanú a  spustili sme predaj poslednej etapy projektu Nobelova III. Za sebou máme aj úspešne vypredané projekty Hájpark a Jantár Jarovce.“ – uviedla Marianna Fuksová, projektová manažérka spoločnosti HERRYS.

„Z hľadiska rozšírenia portfólia služieb, k významným novinkám v tomto roku, pribudol Rent Management – ide o komplexný servis pre majiteľov nehnuteľností určených k prenájmu. Medzi najväčšie benefity patria kontinuálne prenajatá nehnuteľnosť a zlepšená platobná disciplína nájomcov.“ - hovorí Martin Bečár, partner spoločnosti HERRYS.

Construction & Investment

Construction & Investment Journal je odborný magazín v anglickom jazyku, ktorý sa venuje komentárom a analýzam z oblasti developmentu a realitného trhu v krajinách strednej a východnej Európy. Je zároveň organizátorom odborných konferencií o realitách  a mnohých seminárov a podujatí venovaných realitnému trhu, vrátane prestížnych výročných ocenení Construction & Investment Journal Awards. Magazín CIJ starostlivo sleduje situáciu na realitnom trhu.  

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
25. apríl 2024 23:10