http://www.brandeisclinic.cz
StoryEditor

Zvažujete návštevu centra estetickej medicíny? Vyberte sa do Prahy!

05.12.2016, 23:00
Ak uvažujete o zákroku plastickej chirurgie či estetickej stomatológie, skúste sa zamerať na pražské kliniky. V Prahe je vysoká koncentrácia špičkových lekárov, a z dôvodu veľkej konkurencie aj priaznivé ceny. V porovnaní s Bratislavou sú ceny často nižšie až o 30 percent.

Estetická medicína je dnes oveľa účinnejšia a dostupnejšia pre širší okruh záujemcov. Do Prahy bežne jazdia klienti z Brna, Ostravy, ale aj z Bratislavy a návštevu kliniky spájajú s atraktívnymi nákupmi a prehliadkou mesta. Jeden deň majú nabitý program a druhý deň si nechajú odstrániť vrásky, zväčšiť prsia alebo vylepšiť zuby.

Podľa štatistík tvoria až 50 percent klientov veľkých pražských kliník nároční zahraniční záujemcovia. Vďaka tomu, že pražskí chirurgovia väčšinou operujú viac než lekári v menších mestách, môžu ťažiť z rozsiahlych skúseností. Aby mohli podávať maximálne výkony, tvrdo na sebe pracujú. Plusom pre lekárov a pacientov je aj fakt, že pražské klinky sú lepšie technologicky vybavené.

Najlepšiu operačnú sálu v ČR nájdete v Brandeis Clinic

Priamo v centre Prahy vám svoje brány otvára Brandeis Clinic s najlepšie vybavenou operačnou sálou v Českej republike. Táto klinika má nespornú výhodu v tom, že je komplexná. Odborníci tu klientom bielia zuby, odstraňujú vrásky a vykonávajú celý rad plastických operácií. Tunajší stomatológovia vám zhotovia až 20 koruniek za jeden deň. Známa je tiež laserová liposukcia z Brandeis Clinic.

„U nás získate všetko, od vstupnej konzultácie s lekárom, cez profesionálne a bezpečne vykonaný zákrok, až po luxusný pobyt v Prahe. Pri laserovej liposukcii vám ponúkame lokálnu anestéziu až pre 2 ošetrované partie tela, takže môžete hneď odísť,“ približuje zabehnutú prax majiteľka a zakladateľka kliniky Anna Brandejs.

Personál kliniky spraví všetko pre vašu spokojnosť a príjemný pobyt

Dôležité je aj to, že klinika pri všetkých zákrokoch používa len certifikované materiály, obvykle s doživotnou zárukou. Rovnako aj prípadná anestézia je na klinike Brandeis mimoriadne šetrná a prebieha pod dohľadom skúseného anesteziológa., ktorý uspával bývalého prezidenta Václava Havla, ale aj príslušníkov kráľovského dvora zo Saudskej Arábie. Všetok zdravotnícky personál má požadované vzdelanie a odborné osvedčenia, takže budete neustále v odborných rukách. Ak podstúpite celkovú anestéziu, môžete v Brandeis Clinic počítať s nadštandardne vybavenou izbou, vlastným sociálnym zariadením a značkovými posteľami najvyššej triedy, ktoré podporujú rýchle hojenie a regeneráciu.

A ako si zákrok estetickej medicíny v Prahe spríjemniť ešte viac?

Hneď vedľa kliniky sa nachádzajú dva veľké obchodné domy Kotva a Palladium s približne 300 módnymi obchodmi. Do vyhlásenej Pražskej ulice dôjdete asi za 5 minút. V dosahu je niekoľko 5-hviezdičkových aj dostupnejších hotelov, znamenité reštaurácie a samozrejme pamiatky.

Ako vidíte, je mnoho dôvodov prečo sa vybrať za krásou a omladením do Prahy. Ak nie ste spokojný so svojim telom, túžite po omladení, alebo chcete zmierniť následky úrazu, zvoľte pražskú kliniku! Vyplatí sa vám to po všetkých stránkach.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
26. apríl 2024 05:50