StoryEditor

Darujte blízkemu poklad, ktorý nám tu zanechali anjeli

28.11.2016, 23:00
Už len necelý mesiac zostáva do sviatočného obdobia, ktorého symbolom sú okrem iného aj anjeli. Ešte stále váhate nad tým, čím výnimočným obdarovať človeka, ktorý je vášmu srdcu blízky?

Neváhajte, len raz do roka totiž nastane chvíľa, kedy vyjde na svetlo sveta časť tajomstva, po desaťročia ukrytého hlboko v pivniciach Metaxa. Novinka na trhu, exkluzívna METAXA ANGELS’ Treasure je unikátna nielen svojim vznikom, ale aj majstrovským prevedením. O výnimočnosti tohto nápoja svedčí fakt, že ho prišiel osobne predstaviť jeho tvorca, Metaxa Master, Costas Raptis.

„Jantárovú tekutinu zdobí bohatá a plná chuť a vôňa kôry horkého pomaranča, sušeného ovocia, sladkého korenia, čokolády, dubu, karamelu, vanilky Bourbon, slivkového lekváru a slamienky. Niekto môže ucítiť med horských včiel, hoci sa do nápoja nepridáva, iný silnú vôňu cigár. Destiláty pre METAXA ANGELS´ Treasure zreli oveľa dlhšie ako pre iné druhy Metaxy, niektoré z nich môžu mať až 50 rokov,“ opisuje nový prírastok v rodine Metaxa Constantinos.

Ako výnimočný darček pre výnimočného človeka predurčuje METAXU ANGELS´ Treasure aj elegantný design nádherne tvarovanej karafy, ktorá evokuje krivky anjelských krídel a uzáver zobrazujúci kvapku Angels’ Share.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
25. apríl 2024 07:50