StoryEditor

Je ťažké byť v IT. Musíte byť múdri a stále v strehu.

28.11.2016, 23:00

AutoCont TechFórum je konferencia pre „ľudí, ktorí chcú v IT robiť aj zajtra“. Preto prezentácie ani diskusie nemôžu byť akademické, ani produktové. Konferenčný priestor je náročný najmä na to, aby globálne trendy reflektovali potreby a možnosti Slovenska.

Santiago Aguado z Hewlett-Packard Enterprise vidí náš priemysel ako dokonalú platformu pre jeden z kľúčových globálnych trendov. IT hýbe biznisom a biznis vyžaduje od IT, aby ono samo ukázalo, ako je schopné zmien a dynamiky. IT firmy už tradične dokazujú svoju životaschopnosť fúziami, deleniami a predajmi divízií.

Cesta k dobrým číslam nie je ani ľahká, ani rovnaká. Ak sa na jednom póle nachádza tradičná značka HP, ktorá sa podľa slov Eriky Lindauerovej „vrátila k svojim koreňom“, tak na druhom póle je IBM, ktorej prospela jej investícia do analytickej oblasti, ako potvrdzuje Peter Laco.

Hviezdnu trojicu značiek tradične dopĺňa Microsoft, kde Martin Kováč vysvetľuje princíp digitálnej firmy. Záver však patrí organizátorovi konferencie Petrovi Trajlinkovi z AutoContu. Pozná biznis tajomstvo, lebo vie, kde sa inšpirujú skutoční lídri, keď odložia powerpointové prezentácie. 

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
18. apríl 2024 20:11