StoryEditor

Chaos v sprostredkovaní realít – s riešením prichádza Winners Group

26.10.2016, 09:00

Chaos. Takto by sa dal charakterizovať súčasný stav na realitnom trhu. Rekordné úrovne realizovaných obchodov a tisíce realitných kancelárií. Práve táto situácia spôsobila, že realitný trh sa stáva neprehľadným a klient si tak nevie správne vybrať. Tú istú nehnuteľnosť dokáže klient nájsť v niekoľkých realitných kanceláriách naraz, s rôznymi fotkami, popisom nehnuteľnosti a často aj s inou cenou. To následne spôsobuje nedôveru v očiach klientov.

Spoločnosť Winners Reality preto prináša na trh úplne nový model sprostredkovania realít. Podľa slov riaditeľa spoločnosti Winners Reality, Mgr. Miloša Ortutu: “Každý klient si zaslúži kvalitný a najmä odborný servis pri predaji alebo prenájme svojej nehnuteľnosti, ktorá je často jeho najväčší majetok.”

Sprostredkovanie realít sa bude v budúcnosti stále viac profesionalizovať. Práve spoločnosť Winners Reality bola jednou z prvých na Slovensku, ktorá získala realitnú licenciu. Aj vďaka tomu poskytuje veľmi kvalitné vzdelávanie pre svojich poradcov. Tak dokáže zabezpečiť poskytovanie profesionálnej realitnej služby. Dôkazom sú nielen spokojní klienti, ale aj fungujúce projekty s developermi, a taktiež záujem realitných maklérov z iných spoločností o spoluprácu. Práve segment spolupráce s developerskými spoločnosťami úspešne napreduje a aktuálne má spoločnosť Winners Reality rozbehnutých niekoľko exkluzívnych realitných projektov.

Spoločnosť Winners Reality je členom finančnej skupiny Winners Group. Práve zastrešenie silnou spoločnosťou dáva klientom aj realitným maklérom istotu a pridanú hodnotu. Winners Group dnes patrí medzi lídrov sprostredkovania finančných služieb na Slovensku. Toto spojenie prináša pre realitných poradcov silný synergický efekt. Je to možnosť poskytnúť realitné služby takmer 100 000 klientom, ktorí využívajú rôzne finančné služby sprostredkované spoločnosťou Winners Group. Týmto prepojením poskytovaných služieb získava výhodu na trhu nielen realitný maklér a finančný sprostredkovateľ, ale najmä klient, ktorý dokáže doslova všetko nájsť na jednom mieste, pod jednou strechou. Šetrí tak nielen peniaze, ale aj svoj drahocenný čas.

Winners Reality je mladá, veľmi dynamická a rýchlo rastúca spoločnosť na slovenskom realitnom trhu. Služby realitnej kancelárie už dnes môžu využívať klienti vo všetkých väčších slovenských mestách a ďalšie pobočky pribúdajú vo vysokom tempe.

Dôkazom správneho smerovania spoločnosti Winners Reality je aj udelené prestížne ocenenie od Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska (NARKS). Winners Reality získala 1. miesto v kategórii Realitná kancelária roka 2015. Toto ocenenie znamená potvrdenie kvality a profesionálneho smerovania spoločnosti.

www.winnersreality.sk
www.winnersgroup.sk

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
26. apríl 2024 21:09