StoryEditor

Jej kvality oceňuje aj Jiří Menzel

17.10.2016, 00:00
Chcete aj vy prežiť Vianoce pri filmoch s vernými a sýtymi farbami ako Jiří Menzel? Tak čítajte ďalej, poradíme vám ako na to.

Vianoce sa nezadržateľne blížia a je čas začať premýšľať nad darčekom, z ktorého by mala radosť a úžitok celá rodina. Navyše, ak dostane k darčeku bonus v podobe 10-ročnej záruky, poteší o to viac. Samsung preto prišiel s akciu, ktorú je ideálne využiť ešte pred Vianocami. Počas jej trvania môžu noví majitelia získať na vybrané modely Samsung SUHD TV rozšírenú 10-ročnú záruku pre prípad vypálenia displeja. Je však potrebné sa poponáhľať, pretože akcia u vybraných partnerov trvá len do konca roka.

SUHD TV, na ktorý sa vzťahuje 10-ročná záruka pre prípad vypálenia displeja, využíva unikátnu technológiu Quantum Dot, ktorá zobrazí až 64-krát viac farebných odtieňov než bežné televízory a široké spektrum bohatých a maximálne verných farieb. Televízory zároveň reprodukujú úžasne hlboký kontrast vďaka vysokému dynamickému rozsahu HDR so svietivosťou až 1 000 nitov. Rovnako sú vybavené funkciou SUHD remastering Engine, ktorá analyzuje a remasteruje obsah nižšej kvality ako UHD. Takže aj filmy či televízne vysielanie sú ďaleko kvalitnejšie, ako ich pôvodná podoba a vo výsledku prinesú väčší zážitok.

Zároveň disponujú technológiou, ktorá znižuje odraz okolitého svetla od obrazovky, novým rozhraním Smart Hub, a operačným systémom Tizen, ktorý zabezpečuje vyššiu úroveň výkonu televízora vďaka kratším časom spúšťania a rýchlemu prístupu k živému televíznemu vysielaniu a aplikáciám.
Noví majitelia majú na výber až z piatich sérií – 9500, 9000, 8000, 7500, 7000 – s uhlopriečkami od 49 do 88 palcov a s plochou alebo zakrivenou obrazovkou pre ešte väčší a realistickejší zážitok. Z ponuky si vyberie skutočne každý.
Záujemcovia o nový Samsung SUHD TV s 10-ročnou zárukou pre prípad vypálenia displeja nájdu ďalšie informácie na stránke https://www.samsung-bonus.eu.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
23. apríl 2024 21:50