StoryEditor

5 tipov, ako si na jeseň vybrať správny rodinný hotel

29.09.2016, 00:00
Leto je síce už pekných pár dní za nami, ale letom sa dovolenka rozhodne nekončí. Farebná jeseň môže rovnako ponúknuť pár príjemných slnečných dní, ako stvorených na predĺžený víkend s rodinou. Ak ho túžite stráviť na Slovensku, pripájame niekoľko tipov, ako si aj na jeseň vybrať správny rodinný hotel.

1. Choďte za teplom
Wellness, bazénový svet, saunový svet. Vonku teploty klesajú, vo vnútri by ste sa preto mali zahriať. Relaxačné a kľudové vnútorné bázeny s teplotou nad 30 stupňov pre vás a ideálne detský bazénik s tobogánom, v ktorom sa vaše ratolesti môžu vyšantiť do sýtosti.  Ak toto váš hotel ponúka,  určite ho navštívte.

2. Hľadajte zábavu
Detský kútik s novými hračkami je po hodinách v bazéne vítanou zmenou. Deti ocenia (a vy určite tiež) aj rôzne tématické akcie a pobyty. „Návštevníkom nášho hotela túto jeseň ponúkame možnosť halloweenskeho pobytu,“ uvádza ako príklad obchodná riaditeľka Wellness Hotela Patince, Ing. Ľubica Riedelová. „Dospelí i deti zažijú množstvo halloweenskych prekvapení, súťaže, halloweensku party, strašidlá, či halloweensku plavbu loďou po Dunaji.“ Pri výbere hotela si všímajte aj takéto ponuky.

3. Nakŕmte svojich najbližších
Deti sú najväčší hladoši na svete. Ideálne v takom prípade je, ak váš hotel ponúka aspoň jedno jedlo denne formou bufetových stolov. Deti si môžu naložiť koľko chcú a to, na čo majú samé chuť. Pri klasickom menu potešia detské polovičné porcie. A ak si donesiete vlastnú špeciálnu stravu, personál hotela by nemal mať problém vám kedykoľvek jedlo ohriať.

4. Vychutnajte si dobrý spánok
Keď spia pokojne vaše ratolesti, spíte pokojne i vy. „Detské postieľky by mali byť v každom rodinne zameranom hoteli samozrejmosťou,“ radí Ing. Ľubica Riedelová z Wellness Hotela Patince. „Ak ste väčšia rodina a deti už zvládnu ostať cez noc samé, poteší aj samostatná izba.“ Zrátajte si teda svojich najbližších a vyberte si čo najkomfortnejší hotel.

5. Zrelaxujte sa
Dovolenka má byť oddychom pre deti, ale aj pre rodičov. Hydromasáže, vírivky, vodné jaskyne, bahenný kúpeľ, alebo blahodárne účinky sauny. Neváhajte, nájdite si hotel s čo najbohatšou ponukou a využite ju. Oddýchnite si, stonásobne sa vám to vráti.

Veríme, že vám tieto rady pomôžu vybrať si správne miesto pre vás i vaše potomstvo a vy si dokážete jeseň užiť naplno. Napríklad aj vo Wellness Hoteli Patince, kde môžete načerpať novú energiu, uvoľniť napätie a stráviť čas plný zábavy a smiechu v blízkosti svojich najbližších. Viac informácii nájdete na:  www.wellnesspatince.sk

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
26. apríl 2024 22:07