StoryEditor

Nič nie je dôležitejšie, ako zdravie

28.09.2016, 10:00
Nanešťastie, mnohí z nás si to neuvedomujú až do momentu, kým nevznikne nejaký problém. Zdravie často vnímame ako prirodzenú vec. Prirodzené však určite nie je. Treba sa oň starať.

Hovorí sa, že najlepšou obranou je prevencia a v otázke zdravia to platí niekoľkonásobne. Preto by sme najmä v náročných sezónach mali myslieť na vitamíny, ktoré je vhodné dopĺňať aj vo forme výživových doplnkov. Jednou z najobľúbenejších foriem vitamínov sú šumivé vitamíny, ktoré ale často pri dlhodobom užívaní prekysľujú žalúdok, čo má vplyv na tráviace problémy.
Šumivé vitamíny dlhodobo? Áno!
Ak aj vy preferujete šumivé vitamíny, siahnite po tých značky Revital. Šumivé vitamíny značky Revital totiž neprekysľujú žalúdok, a tak sú vhodné aj na dlhodobé užívanie. Je to vďaka obsahu vlákniny, ktorá je pre naše trávenie veľmi dôležitá. V ponuke nájdete okrem vitamínu C 500 mg aj vitamín C 1000 mg. Zvýšená dávka je vhodná najmä v čase vzniku ochorenia, kedy organizmus potrebuje podporiť, ako aj na posilnenie v čase epidémií, pri príchode chladnejších jesenných dní ap.
V ponuke šumivých vitamínov sú aj Revital Multi v príchutiach pomaranč a malina a Revital Multi Forte pomaranč a tropické ovocie. Revital Multi obsahuje 10 dôležitých vitamínov a Revital Multi Forte 23 vitamínov a minerálnych látok. Multivitamínové šumivé tablety prispievajú k optimálnej funkcii imunitného systému, nervovej sústavy, tvorbe kolagénu na optimálnu funkciu pokožky, zníženiu miery únavy a vyčerpania, ochrane pred oxidatívnym stresom, udržaniu optimálneho stavu kostí a zubov a činnosti svalov.


Šumivé magnézium s extra výbornou chuťou!
Značka Revital ponúka aj šumivé tablety magnézia (horčík), ktoré majú výnimočne dobrú chuť. Preto ak pravidelne užívate horčík, prípadne jeho užívanie práve zvažujete, vyskúšajte ich. Horčík je jeden z najdôležitejších minerálov nachádzajúcich sa v našom tele. Jeho príjem z potravy však každoročne klesá. Príčinou je okrem iného aj technologické spracovanie potravín, ktoré dnes obsahujú často o desiatky percent menej horčíka, ako tomu bolo v minulosti. Preto je potrebné dopĺňať ho, a to najmä v konkrétnych, záťažových situáciách. Takými sú napríklad stresové situácie s veľkým nervovým vypätím, situácie vyžadujúce si veľkú koncentráciu a výkonnosť, prítomnosť svalových kŕčov po cvičení alebo počas spánku, vysoký krvný tlak ap. Horčík navyše pomáha pri prevencii cukrovky, pôsobí proti artritíde, pomáha pri liečbe chronického únavového syndrómu a je dokonca vhodný aj pri nadmernej tvorbe žalúdočných štiav.
Šumivé tablety Revital magnézium + vitamín B6 vyvíjajú účinok aj vďaka prítomnosti spomínaného vitamínu. B6 prispieva k zníženiu miery únavy a vyčerpania, optimálnej psychickej činnosti, činnosti nervovej sústavy, optimálnemu energetickému metabolizmu a k optimálnej činnosti imunitného systému. Aj tieto šumivé tablety obsahujú vlákninu a sú vhodné aj pre diabetikov. Nájdete ich v každej dobrej lekárni vo viacerých ovocných príchutiach, ktoré si zamilujete.
Všetky spomínané vitamíny si môžete objednať aj online z pohodlia domova na www.nasevitaminy.sk.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
24. apríl 2024 15:17