StoryEditor

KOMERČNÍ BANKA CHCE ĎALEJ RÁSŤ V SEGMENTE VEĽKÝCH PODNIKOV

26.09.2016, 00:00

Na Slovensku pôsobiaca Komerční banka, a.s., pobočka zahraničnej banky (KB SK), chce ďalej rásť v segmente financovania podnikov po vzore materskej banky, ktorá je jednotkou v oblasti firemného bankovníctva v Českej republike. Riaditeľka KB SK, pani Katarína Kurucová, nám prezradila, ako banka vníma svoje pôsobenie na slovenskom trhu.

Komerční banku považuje za svojho bankového partnera čoraz viac firiem na Slovensku. Teší Vás takýto vývoj?
Samozrejme, sme mimoriadne hrdí na to, že v oblasti firemného financovania sa nám darí rásť a obsluhovať viac a viac klientov. Je to výsledok dôslednej práce všetkých kolegov a podpory expertných tímov našej veľkej a skutočne globálnej bankovej skupiny. Toto je veľmi dôležité, pretože ak chcete uspieť, hoci na lokálnom trhu, musíte klientom prinášať globálne a inovatívne riešenia. Vo firemnom bankovníctve to platí dvojnásobne.
Prirodzene, detailná znalosť špecifík slovenského trhu je nevyhnutná a túto banke zabezpečuje stabilný odborný klientský tím. Preto dokážeme našim klientom poskytovať komplexné finančné riešenia zodpovedajúce ich potrebám a dúfam aj predstavám.
Aké služby poskytujete svojim klientom?
Ponúkame široké spektrum bankových produktov a služieb pre firemnú klientelu – od účtov, priameho bankovníctva, platobných kariet, cash managementu, investičného bankovníctva až po financovanie akvizícií, trade finance, ako aj štandardné financovanie prevádzky či investícií.
Zapájate sa rovnako do financovania veľkých projektov?
Zapájame a veľmi radi. Ceníme si našu participáciu na veľkých štruktúrovaných transakciách so zásadným významom pre Slovensko. Tieto príležitosti sú, napriek náročnej a dlhej príprave v porovnaní so štandardným firemným financovaním, veľmi zaujímavé a v dnešnom vyostrenom konkurenčnom boji na bankovom poli ich považujeme za naozajstnú čerešničku našej práce.
Môžem požiadať o pár slov na záver?
Záleží nám na úspechu našich klientov a naozaj si vážime dôveru, ktorú nám prejavia, keď si za svojho finančného partnera vyberú práve nás.

Viac informácií o službách Komerční banky získate na telefónnom čísle 0800 118 100 alebo na webe www.koba.sk .

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
24. apríl 2024 11:11