StoryEditor

Zoznámte sa s ThinkPad X1 Yoga

23.06.2016, 00:00
Desiatky rokov inovácií s dôrazom na potreby podnikových užívateľov urobili z notebooku ThinkPad ideálny výber pre malé a stredné podniky. Tieto odolné, spoľahlivé a vysoko výkonné zariadenia majú bohatú históriu v pomáhaní užívateľom dosahovať pozoruhodné ciele. Objavte inšpiráciu dizajnu najnovších modelov X vrátane Lenovo ThinkPad X1 Yoga.

Pripravený na biznis
Vyťažení manažéri ocenia vždy výkonný hardvér, preto X1 Yoga ponúka procesory až po model Intel® Core™ i7-6600U 6. generácie s inovatívnou technológiou vPro, ktorá prináša množstvo funkcií na správu a zvýšené zabezpečenie. V prípade operačnej pamäte môžete siahnuť po 16GB DDR3. Navyše s ultrarýchlym ukladacím priestorom PCIe NVMe SSD s kapacitou do 1TB si môžete vychutnať priestor navyše a rozlúčiť sa s externými diskami. Príjemne prekvapí voliteľné pripojenie LTE-A, s ktorým získate najrýchlejšiu a najpokrokovejšiu mobilnú širokopásmovú technológiu, a vy tak budete vždy na dôležité stretnutia pripravení. To všetko pracuje v súhre s najnovším operačným systémom Windows 10 Pro.

Pre potreby náročnejších high-tech profesionálov je ThinkPad X1 Yoga vybavený voliteľným 14“ OLED displejom s 2K rozlíšením. V prípade OLED technológie sa jednotlivé pixely sami rozsvecujú a dokážu vykresliť širšie spektrum verných farieb, zobrazujú intenzívnejšiu čiernu a menej odleskov. Výsledkom sú bohatšie a sýte farby s neuveriteľným kontrastom, ktoré oceníte nielen pri pozeraní videa, ale aj pri prehliadaní webových stránok a každodennej práci. K dispozícii máte navyše voliteľnú dokovaciu stanicu Wi-Gig, ktorá umožní bezdrôtovo prepojiť  X1 Yoga s viacerými zariadeniami, ktoré sú pre vás dôležité, ako sú tlačiarne, fotoaparáty či zariadenia USB. Vybrať si môžete aj klasický dotykový IPS Full HD alebo WQHD displej. Aj napriek výkonnému hardvéru a špičkovému displeju si ThinkPad X1 Yoga zachováva slušnú výdrž počas celého pracovného dňa, a to vďaka svojej batérii, ktorá s vami potiahne až 11 hodín práce. Lenovo ThinkPad X1 Yoga tak s prehľadom naplní očakávania aj vyťažených manažérov.

Bez kompromisov medzi počítačom a tabletom
Počítačový trh vstupuje do novej éry, v ktorej inovácie prevalcovali kompromisy a užívateľom prinášajú vysokú mobilitu, dotykové obrazovky a dlhú výdrž batérie. Uspokojenie týchto nárokov rieši Lenovo svojimi konvertibilnými notebookmi, ktoré rozširujú hranice doterajších možností. Ich cieľom je dať užívateľom možnosť prispôsobiť si ich podľa aktuálnych potrieb. Jednoducho nezáleží na tom, či práve cestujete, pracujete alebo oddychujete. Stačí vám jedno „prispôsobivé“ zariadenie. Štyri spôsoby použitia tohto prémiového konvertibilného zariadenia vo vyhotovení notebook, stojan, stan a tablet, tak ulahodia potrebám biznismenov. Jedinečný pánt a dotykový displej notebooku ThinkPad X1 Yoga umožňujú otáčať displej o 360 stupňov. Režim si tak môžete vybrať podľa toho, čo chcete práve robiť. Toto konvertibilné zariadenie, s hmotnosťou len 1,27 kg,  tak dokáže byť v jednom momente plnohodnotným notebookom a o chvíľu tabletom. Prispôsobiteľnosť je podčiarknutá dokovateľným digitálnym perom a  podsvietenou klávesnicou, ktorá je odolná voči poliatiu. Pero sa nabíja ihneď po pripojení k zariadeniu, pričom 15 sekúnd nabíjania zabezpečí až 100 minút používania. Technológia WRITEit od spoločnosti Lenovo zjednodušuje písanie rukou, zobrazuje návrhy slov a opravuje chyby. Klávesy sa pri inom režime ako „notebook“ automaticky zablokujú, aby ste predišli ich stlačeniu alebo prípadnému poškodeniu.

Bezpečnosť je samozrejmosť
Využite pridané funkcie zabezpečenia, ktoré vás ochránia pred krádežou zariadenia a škodlivým softvérom.
ThinkPad X1 Yoga ponúka kombináciu  zámky Kensington® a snímaču odtlačkov prstov Intel® s technológiou vPro™, ktorá funguje spoľahlivo a zabráni nepovolaným osobám dostať sa do obsahu vášho notebooku. Ak hľadáte konvertibilný biznis notebook, ktorý splní všetky vaše očakávania, Lenovo ThinkPad X1 Yoga vás určite osloví s cenou už od 2089 EUR.  

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
26. apríl 2024 08:16