StoryEditor

Pre veľké výzvy treba veľkú tlač!

20.06.2016, 00:00
Máte veľké sny? Chcete, aby váš nápad naozaj zaujal? Radi by ste vašu tvorbu prezentovali vo veľkom? Odpoveďou je veľkoformátová tlač.

Snívanie je pre človeka prirodzené asi tak, ako je pre neho prirodzené dýchať. Žiaľ, nie všetky sny sa dajú realizovať. Niektoré však áno. Ak ste architektom či projektantom a potrebujete, aby vaše plány na stavby vynikli a zaujali tých správnych ľudí, potrebujete kvalitnú technológiu.

To isté platí aj pre dizajnérov alebo geodetov. A rovnako aj pre vás, majiteľov podnikov, ktorí chcete na vašu akciu prilákať čo najviac ľudí. Takúto technickú výbavu, vďaka ktorej vaše sny ľahšie premietnete na skutočnosť, nájdete aj vo FaxCOPY pod názvom veľkoformátová tlač.

Veľkoformát – pre koho a na čo?
Vo FaxCOPY vám ponúknu veľkoformátovú čiernobielu tlač na bežný, neónový alebo pauzovací papier. Tlač na klasický biely papier je ideálna napríklad na technické výkresy architektov a dizajnérov. Neónový papier zase skôr využijú organizátori rôznych eventov na tlač jednoduchých propagačných materiálov.

Neónový papier vám ponúknu napr. vo farbách ružovej, červenej, oranžovej, žltej a zelenej. Nielenže sa teda predstavíte vo veľkom, ale ešte aj farebne. Tlač na pauzovací – transparentný papier zase môžu využiť napr. grafici na tlač rôznych návrhov, plánov a výkresov.

Či už chcete papier taký, alebo onaký, vo FaxCOPY vám vytlačia výkresy až do veľkosti A0. Na veľké sny a nápady predsa treba veľkú propagáciu!

Veľkosť poznám. Ale ako je to so šírkou?
Ak už seriózne uvažujete nad návštevou FaxCOPY, mali by ste vedieť o možných obmedzeniach tlače. Tlačí sa síce do veľkosti A0, ale existujú obmedzenia na šírku tlače. Pri čiernobielej tlači na klasický papier vám tlač zrealizujú maximálne do šírky 914 mm a pri neónovom papieri do šírky 841 mm.


Koniec rojkom, je čas na činy
Váš nápad môže byť akokoľvek dobrý, ale ak ho správne nepodáte, neuspejete. Povedzme si to na rovinu. V dnešnej dobe jednoducho musíte vedieť veci správne predať. Ak patríte do skupiny, ktorá má veľké sny a potrebuje ich aj vo veľkom predstaviť, už viac neváhajte. Veľkoformátová tlač bola vytvorená priamo pre vás.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
16. apríl 2024 13:36