StoryEditor

My ExpresData sme na Slovensku prvá, na telefonický prieskum skutočne zameraná firma.

24.05.2016, 00:00
Vznikli sme, aby sme pomohli najmä našim partnerom, prieskumným agentúram s tým, čo je v prieskume to najdôležitejšie – nazbierať dáta kvalitne, čo najrýchlejšie a za rozumnú cenu. A práve tu je naša kompetencia – telefonický zber dát podľa najprísnejších štandardov, ktoré naši metodici a experti pochádzajúci z prieskumu trhu poznajú a garantujú.

Ak sa tieto aktivity zveria do našich rúk, prieskumná agentúra, ktorá je v kontakte s jej klientom sa môže lepšie sústrediť na tie činnosti s vyššou pridanou hodnotou, ako formulácia vstupov do záverečných správ a odporúčaní. Outsourcing sa dnes v prieskume trhu silne udomácnil najmä vo vyspelých krajinách, a to najmä z dôvodu orientácie agentúr na primárne ciele, ktoré ďalej rozvíjajú vzťahy s koncovými zadávateľmi.

Naše pravidlá sú jednoduché: vieme celý projekt aj veľmi dobre metodicky usmerniť, máme vysoko kvalitné technicko – procesné zázemie, zodpovedných ľudí a sme vám kedykoľvek k dispozícii.

Takže ak už dnes viete, že potrebujete telefonický prieskum, skúste sa obrátiť aj na nás. Sme presvedčení, že naplníme vaše očakávania vo všetkých, pre vás podstatných oblastiach: záruka kvality, cena a rýchlosť realizácie.

Kliknite na: www.expresdata.sk alebo nám zavolajte na: 0800 777 500

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
25. apríl 2024 01:15