StoryEditor

Je tu hypotéka, ktorá umožnuje znížiť si úroky až na 0%

23.05.2016, 00:00
Máte financie navyše, ktoré vám počas splácania hypotéky ležia ladom? Fio banka prichádza s bezplatným riešením, ako si týmito peniazmi znížiť úroky a tým aj mesačnú splátku.

Fio banka v rámci jarnej hypotekárnej revolúcie od základov zmenila svoj úver na bývanie. Teraz si môžete úplne zadarmo zriadiť Hyposporiace konto, vďaka ktorému si môžete znížiť mesačné splátky hypotéky. Ak máte voľné financie aspoň vo výške 2 000 EUR, môžete si ich na Hyposporiace konto uložiť a istinu hypotéky vo výške aktuálneho zostatku na konte vám nebudeme úročiť. V prípade, že by ste mali počas celého splácania na Hyposporiacom konte sumu vo výške istiny, bude váš úrok 0% p.a. a budete tak splácať iba istinu. Tým pádom nepreplatíte vôbec nič navyše. Svoje úspory pritom máte neustále k dispozícii a môžete s nimi ľubovoľne nakladať, prípadne ich všetky kedykoľvek vybrať.

Ďalšou výraznou novinkou v rámci Fio hypotekárne premeny je, že na najnižšej sadzby teraz dosiahne oveľa viac žiadateľov, zľavy z úrokovej sadzby totiž platí pre záujemcov o hypotéku do 80% hodnoty nehnuteľnosti, predtým 70%.

Rozhodli sme sa pre radikálnu zmenu a vylepšenie našich hypoték a teraz ponúkame klientom nielen hypotéku bez poplatkov a s nízkymi sadzbami, na ktoré dosiahne väčšina žiadateľov, ale tiež mnoho doplnkových výhod, ktoré im zjednodušia život s úverom. Prečo platiť viac, keď u nás môžu každý mesiac splácať menej vďaka vlastným našetreným peniazom? Veríme, že týmto krokom naše hypotéky ešte zatraktívnime a podporíme už tak stúpajúci záujem o nich,“ komentuje    Jan Bláha, obchodný riaditeľ Fio banky. Banka totiž záujemcom o vlastné bývanie novo umožní tiež kedykoľvek mimoriadne splatiť akúkoľvek výšku hypotéky, pokojne aj celý úver naraz, a to bez poplatkov a sankcií. Táto výhoda sa nevzťahuje na splatenie z dôvodu prevedenie hypotéky do inej finančnej inštitúcie.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 07:27